up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Trespass

Trespass Whiten Fleece

Trespass Whiten Fleece

Trespass Whiten Fleece

Trespass Whiten Fleece

Trespass Whiten Fleece

Trespass Whiten Fleece

plus
  • Play videoTrespass Whiten Fleece
  • Trespass Whiten Fleece
  • Trespass Whiten Fleece
  • Trespass Whiten Fleece
  • Trespass Whiten Fleece
  • Trespass Whiten Fleece
  • Trespass Whiten Fleece

Trespass Whiten Fleece

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Trespass Whiten Fleece

Hanki itsesi kuntosalille ja pysy mukavana, lämpimänä ja keskittyneenä pitämällä kuntoa Whiten-miesten aktiivisen topin kanssa loppuun asettaessasi.

Tämä yläosa on kevyt ja aliarvioitu. Suunniteltu Quickdry-viimeistelyyn, joka siirtää ylimääräisen kosteuden iholta, pysyt kuivana tämän kanssa. Yksinkertainen rintatasku on ihanteellinen avainten pitämiseen ajaessasi ja hihojen peukaloaukot pitävät ne paikoillaan liikkeellä ollessa. Valmistettu matalalla vetoketjulla, tämä hyvin istuva yläosa on virtaviivainen ja pitää sinut keskittyneenä liikkeelle.

Mustassa viimeisteltynä yksinkertaisilla heijastavilla putkilla ja Trespass-logotuloksilla. Tässä yläosassa on pehmeä vohvelikäsittelykangas, joka tuntuu hyvältä, joten olet pelin päällä, kun työskentelet hikoilla.

Ominaisuudet:

Miesten aktiivinen toppi

Matalan profiilin vetoketjut

Vetoketjullinen rintatasku

Vohveli kuvioidut paneelit

Heijastavat putkistot ja tulosteet

Peukalon reikät

Tekniset tiedot:

Kankaan koostumus: 100% polyesteri


Haluatko lisää ulkoilu tuotteita Trespass:lta? trekkinn:sta, omasta ulkoiluverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman ulkoilutuotteita, kuten Trespass Whiten Fleece. Tällä hetkellä Trespass Whiten Fleece on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki ulkoiluvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Trespass Whiten Fleece

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erinomainen

-

Erittäin mukava ja erittäin hyvälaatuinen vaate. Erinomainen vastine rahalle, kuten kaikki Trespass-tuotemerkistä. Suosittelen sitä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up