up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Tsl outdoor
360

Tsl outdoor Dragonfly 15/30L Backpack

Tsl outdoor Dragonfly 15/30L Backpack

Tsl outdoor Dragonfly 15/30L Backpack

Tsl outdoor Dragonfly 15/30L Backpack

plus
  • 360Tsl outdoor Dragonfly 15/30L Backpack
  • Play videoTsl outdoor Dragonfly 15/30L Backpack
  • Tsl outdoor Dragonfly 15/30L Backpack
  • Tsl outdoor Dragonfly 15/30L Backpack
  • Tsl outdoor Dragonfly 15/30L Backpack
  • Tsl outdoor Dragonfly 15/30L Backpack

Tsl Outdoor Dragonfly 15/30L Backpack

Tuotekuvaus Tsl outdoor Dragonfly 15/30L Backpack

Kun hyvä kävellä, mikä voisi olla mukavampaa kuin istua alas, nauttia hyvä välipala ja ihailla upeat näkymät? DRAGONFLY tarjoaa kaikki mukavuudet hyvä vaellus reppu, jossa on vaihteleva tilavuus keskiosaston (15 30L), joka yksin ja perheen retkeilijöille rakastaa, koska se voidaan säätää omaan toimintaa ympäri vuoden.


Kanssa eri nerokkaita ominaisuuksia ja helposti (eristetty lokero, jossa on useita säilytystaskut, tasku pienille henkilökohtaiset tavarat, istuin niin että voit istua alas ja pysyä kuivana ja puhtaana) piknikin tulee todellinen ilo.


Ja viimeisin lisäys pakkaus on, että se tarjoaa huomaamaton, helppo käyttää järjestelmää kuljettavat lumikengät. Epäilemättä paras kumppani vaeltaja, joka nauttii pienistä iloista elämää!Ominaisuudet:


SNOWSHOE CARRIER:


Yksinkertainen, nopea, intuitiivinen ja tehokas: vihdoinkin, lumikenkä operaattorin nimensä arvoinen!


Vaihteleva tilavuus päätasku:


Ei tarvitse olla useita eri kokoisia pakkauksia: Dragonfly on päätasku joka voi muuttaa sen tilavuus 15-30 L asiakkaan vaatimukset. Sen taka-aukon tarjoaa helpon pääsyn pohjaan pakkaus.Tekniset tiedot:


- 1200g / 2,64 kg


Haluatko ostaa Tsl outdoor Dragonfly 15/30L Backpack:n? Olet oikeassa paikassa! trekkinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Reput malleja. Tutustu nyt uusiin Reput ja matkalaukut tarjouksiimme trekkinn:ssa. Näitä Tsl outdoor-merkkisiä Reput tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Tsl outdoor Dragonfly 15/30L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (7)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Ilmiömäinen

-

Muutama kuukausi sitten ajattelin, että ostat tämän repun ... paljon epäilyksiä. Tutkin reppua ..... Lopulta ostan ... Muutaman päivän kuluttua saa uusi reppu. Olen erittäin onnellinen. Vaikuttava kooltaan 15-30 litraa. Hau!!!!. Voin jo tuoda lumikenkiä. Viileä.

Sudenkorento a 15/30

-

Se on toinen, että ostan yhden itselleni ja toisen vaimolleni. Käytännöllisin, jonka olen löytänyt markkinoilta, ihanteellinen hiihtokierrokselle lumikengillä. Useita aukkoja ja säilytystilaa. Vahvistettu kangas, jonka avulla lumikengät voidaan ripustaa turvallisesti repimättä pussia. Sen modulaarinen sivu 15/30 litraa helposti ja nopeasti. Kakun kuorrutus on istuminen alas istumaan lämpimässä lumessa. Mahdollisuus lisätä vesipussiosa, ulostulo ja jo annettu tuki. Ihanteellinen myös vaelluksille, jotka on kiinnitetty pylväiden tai jääkirvesen ripustamiseen

Erittäin toimiva

-

Se ei tuo kosteuspussia, mutta se on valmis. Suuri kapasiteetti, kun aloitat kiertueen, ja sinun täytyy tuoda ruokavesi jne. Ja kompakti, kun tyhjennät sen. Kun menet lasten kanssa, se on kätevä.

Käytännöllinen ja kestävä

-

Kyky laajentaa kapasiteettia 15: sta 30: een litraan nopean järjestelmän ansiosta maastojen kuljetuksen ansiosta tämä reppu on yksi markkinoiden käytännöllisistä. Erittäin kestävä ja vahvistettu kangas oikeilla paikoilla, se tarjoaa myös vedenpitävän istuimen.

Ihanteellinen

-

Bona motxilla kohti käytäntöä shoeing niistä Amb neu i molts Utils compartiments

Reppu bruttorekisteritonnin sudenkorento toimiva ja valmis

-

Täydellinen reppu päiväretkille Mahdollisesti valmistumassa vedellä pussiin. Erittäin mukava ja erilaisia ​​ratkaisuja, kuten kätevä kaksinkertainen avaaminen päälokero (ylhäältä ja takaa) eri osastojen etu-, sivu- ja huipulla; erittäin mukava jopa kaksi vetoketjullista osastojen hihna repun ja järjestelmä kuljettaa ja lukita lumikengät ja sauvat. Toinen erittäin houkutteleva ominaisuus ja modulaarisuus kantavuuden joka menee 15-30 litraa vain kahdella klikkauksella. Kevyt ja toiminnallinen suosittelen sitä myös hyvä laatu / hinta-suhde.

Dragonfly 15/30

-

Suuri tuote, mietitty, hyvin viimeistelty.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up