up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Tsl outdoor

Tsl outdoor Highlander Tour

Tsl outdoor Highlander Tour

Tsl outdoor Highlander Tour

Tsl outdoor Highlander Tour

plus
  • Play videoTsl outdoor Highlander Tour
  • Tsl outdoor Highlander Tour
  • Tsl outdoor Highlander Tour
  • Tsl outdoor Highlander Tour
  • Tsl outdoor Highlander Tour

Tsl Outdoor Highlander Tour

Tuotekuvaus Tsl outdoor Highlander Tour

Snowshoes Highlander Tour: HIGHLANDER TOUR tarjoaa nopean ja helpon säätöjärjestelmänsä ilmeisen saatavuuden, joka tarjoaa vakauden ja tehokkaan pitoa kaikenlaisissa lumissa. Anna seikkailun alkaa!

Highlander-runko ja pito:

Rokkari:

Rockerin tarkoituksena on pehmentää askelmaasi ja auttaa ohjaamaan jalka kävelyprosessin läpi, olipa se sitten tasaisilla pinnoilla tai kaltevuudella.

Etukahva:

Terävä, monen hampaan pito takaa maksimaalisen pitoa jyrkissä kaltevuuksissa. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä, se varmasti kestää testin.

Sivuttaiskahvat:

Kehyksen reunojen ympärillä olevat vaihdettavat kahvat tarjoavat erinomaisen pitoa kaikenlaisille lumille. 3D-muotoilu ja tiimalasimuoto auttavat estämään luistamista ylös noustettaessa, samalla kun ne tarjoavat parannetun otteen alamäkeen.

Jäsennelty kehys:

Rakenteellinen runko ja poikkitangot auttavat takaamaan hallinnan ja pitoa pehmeällä ja pienikokoisella lumella.

Kosketinpidin:

TSL-patentti, komposiittihampaat lumikengän takaosan takana ja leikkaa ja karkaa lunta varmistaen paremman pidon alamäkeen.

jääraudat:

Tasaisilla tai kaltevilla pinnoilla alustava kosketus lumen kanssa tapahtuu käyttämällä näitä kahta suuntaa, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja cramponeja, jotka sijaitsevat jalan pohjan alla.

kiinnittäminen:

Joustava sidonta tarjoaa jalan korkean tason

Lukon säätö: Tämä helppokäyttöinen säätö muistaa kengän koon kaikille lumikenkäilymatkoille.

Kiinnitys edestä hihnalla

Sivusuunta: säädä suurempi mukavuus niiden sivusäätöjärjestelmällä, joka hyväksyy kaiken kengänleveyden jalan maksimaalisen ympäristön aikaansaamiseksi.

Nilkan PRE-SÄÄTÖ: Mahdollistaa mukavuuden PAD: n keskittämisen jalkaterään ja asettaa pysyvästi sen asennon.

Kiristäminen räikkäjärjestelmän läpi turvallisen ja nopean istuvuuden varmistamiseksi

Bi materiaalin mukavuushihna

Äänen- ja iskunvaimennusjärjestelmä (SSAS)

Helppo nouseva kantapäänosto, aktivoidaan yksinkertaisesti työntämällä napaa

tekniikka:

Tiimalasimuoto:

TSL-lumikengissä yhdistyvät esimerkillinen mukavuus ja maksimaalinen suorituskyky kaikissa lumityypeissä. Tiimalasi antaa sinun kävellä luonnollisesti ja tarjoaa täydellisen otteen.

Sivusuunta:

Suurempi mukavuus niiden sivusäätöjärjestelmällä, joka hyväksyy kaiken kengänleveyden jalan maksimaalisen ympäristön aikaansaamiseksi. TSL-patentti

Lukon säätö 1:

Paina vain lukon säätöpainikkeita ja liu'uta kantapää pala haluttuun kokoon. Se on käyttövalmis kaikissa tulevissa retkissä.

SSAS:

Ääntä ja iskuja vaimentava järjestelmä - TSL-patentti

Mikään ei ole häiritsevämpää kuin meluisa kävely hiljaisella maaseudulla. TSL on ratkaissut ongelman ääntä ja iskuja vaimentavalla järjestelmällä.

Helppo nousu:

Kiipeilysauvat helpottavat kävelyä pitkin ylämäkeä noustessa ja vähentävät vasikan lihaksen väsymystä.

Kelluvuus aktivoidaan työntämällä sitä vain sauvalla, joten sinun ei tarvitse taivuttaa alas.


trekkinn:stä, omasta ulkoiluverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Tsl outdoor Highlander Tour tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Tsl outdoor:n tuotteita, kuten Highlander Tour, kuten Vaellusvarusteet kategoriasta ulkoilu verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen ulkoilu varusteisiin ja tsekkaa myös Tsl outdoor Highlander Tour:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Tsl outdoor Highlander Tour

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Upea tuote

-

erittäin hyvä hinta-laatusuhde ihmisille, joilla on suuret jalat

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up