up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Tsl outdoor

Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Hyperflex Original

Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Hyperflex Original

Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Hyperflex Original

Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Hyperflex Original

Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Hyperflex Original

plus
  • Play videoTsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Hyperflex Original
  • Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Hyperflex Original
  • Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Hyperflex Original
  • Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Hyperflex Original
  • Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Hyperflex Original
  • Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Hyperflex Original

Tsl Outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Hyperflex Original

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Hyperflex Original

Lumikenkiä Symbioz Hyperflex Original: Symbioz Original -sarjassa löydettyjen innovaatioiden yhdistelmä (tarkkuudesta, kääreiden sitomisesta Hyperflex-konseptiin) auttaa tekemään kävelystä turvallisempaa, mukavampaa ja luonnollisempaa, poistaen maastosta mahdolliset karkeat laikut. Petoksellisista vuorista on tarkoitus tulla lasten leikkiä!

Luonnollinen Stride:

Erittäin joustava ja kevyt ergonomisella sidoksella Symbioz mukautuu maaston epätasaisuuteen antamaan poikkeuksellisen pitoa. Sisäosat tarjoavat joustavuutta ja keveyttä ja tarjoavat vapauden ja helppouden tunteen.

Termoplastiset vahvikkeet:

Termoplastiset vahvikkeet tukevat SYMBIOZ-vääristymien rajoituksia luonnollisen askeleen aikaansaamiseksi sekä taivutus- että kiertymisvaiheessa.

Sidonta:

Joustava sidonta tarjoaa jalan korkean tason

Lukon säätö: Tämä helppokäyttöinen säätö muistaa kengän koon kaikille lumikenkäilymatkoille.

BOA® FIT -JÄRJESTELMÄ: Boa® Fit System -pyöräjärjestelmä auttaa jakamaan sidoksen tarkalla, yhtenäisellä tavalla vähentäen siten jalan edessä olevia painepisteitä.

Sivusuunta: säädä suurempi mukavuus niiden sivusäätöjärjestelmällä, joka hyväksyy kaiken kengänleveyden jalan maksimaalisen ympäristön aikaansaamiseksi.

Kiristäminen räikkäjärjestelmän läpi turvallisen ja nopean istuvuuden varmistamiseksi

Bi materiaalin mukavuushihna

Äänen- ja iskunvaimennusjärjestelmä (SSAS)

Helppo nouseva kantapäänosto, aktivoidaan yksinkertaisesti työntämällä napaa

Traction:

Koskaan lumikengät eivät ole tarjonneet näin erinomaista pitoa. Jalka alle asetetut ruostumattomasta teräksestä valmistetut kaksisuuntaiset kouralliset yhdessä pystysuorien siipien kanssa antavat uskomattoman pitoa (ylämäkeen), erinomaisen pitoa (alamäkeen) ja täydellisen ajohallinnan (kallistus). Joustava kehys noudattaa maaston muotoa, tarjoaa erinomaisen vakauden ja täydellisen turvallisuuden ja välttää äkillistä liukumista jauhe lumessa.

Etuhampaat tarjoavat maksimaalisen pitoa jyrkillä rinteillä.

Pystyterät tarjoavat erinomaisen vetovoiman ja hallinnan kaltevilla tai jyrkillä rinteillä pehmeässä lumessa.

8 teräskärjet.

Mukavuus ja helppous:

Mukava ja helppo laittaa kengän kokoa muistavan esisäätöominaisuuden ansiosta Symbiozin teleskooppisitokset korostavat rungon tarjoamaa jalkaliikettä. Kiinnitykseen sisällytetty Easy Ascent -koronkorotus aktivoidaan yksinkertaisella alaspäin tapahtuvalla työntämisellä navasta. Nousun aikana et myöskään tunne epämukavuutta jalan alla, koska painosi on levinnyt koko sitovan kantapään runkoon. Uusi Easy Ascent -koronkorotin, sisäänrakennettu sidoon, aktivoidaan työntämällä sitä vain napaan.

tekniikka:

Hyperflex-konsepti:

Luonnollinen askel: Hyvin joustava ja kevyt ergonomisella sidoksella, Symbioz mukautuu maaston epätasaisuuteen antaen poikkeuksellisen

Tiimalasimuoto:

TSL-lumikengissä yhdistyvät esimerkillinen mukavuus ja maksimaalinen suorituskyky kaikissa lumityypeissä. Tiimalasi antaa sinun kävellä luonnollisesti ja tarjoaa täydellisen otteen.

Boa ® Fit -järjestelmä:

Boa® Fit System -pyöräjärjestelmä auttaa jakamaan sidoksen tarkalla, yhtenäisellä tavalla vähentäen siten jalan edessä olevia painepisteitä.

Sivusuunta:

Suurempi mukavuus niiden sivusäätöjärjestelmällä, joka hyväksyy kaiken kengänleveyden jalan maksimaalisen ympäristön aikaansaamiseksi. TSL-patentti

Lukon säätö 1:

Paina vain lukon säätöpainikkeita ja liu'uta kantapää pala haluttuun kokoon. Se on käyttövalmis kaikissa tulevissa retkissä.

SSAS:

Ääntä ja iskuja vaimentava järjestelmä - TSL-patentti

Mikään ei ole häiritsevämpää kuin meluisa kävely hiljaisella maaseudulla. TSL on ratkaissut ongelman ääntä ja iskuja vaimentavalla järjestelmällä.

Helppo nousu:

Kiipeilysauvat helpottavat kävelyä pitkin ylämäkeä noustessa ja vähentävät vasikan lihaksen väsymystä.

Kelluvuus aktivoidaan työntämällä sitä vain sauvalla, joten sinun ei tarvitse taivuttaa alas.


Älä odota enää ostaaksesi Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Hyperflex Original reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, trekkinn:sta löydät myös muita Lumikengät tuotteita Vaellusvarusteet kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Hyperflex Original ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Lumikengät tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Hyperflex Original

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up