up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Tsl outdoor

Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Racing

Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Racing

Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Racing

plus
  • 360Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Racing
  • Play videoTsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Racing
  • Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Racing
  • Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Racing
  • Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Racing

Tsl Outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Racing

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Racing

Lumikenkiä SYMBIOZ RACING: Symbioz Racing on suunniteltu erityisesti nopeille lumikenkälento-harrastajille. Niiden äärimmäinen joustavuus tarjoaa täysin luonnollisen tunteen, upean painonsiirron ja vertaansa vailla olevan keveyden (320 g / jalka), mikä tekee lumikengistä luonnollisen kehon pidennyksen.

FRAME
Hyperflex Concept -kehys antaa sinulle täysin luonnollisen jalan iskun ja työntövoiman, varmistaen, että askeleesi on mahdollisimman luonnollinen, jotta sekä lumikenkäsi että lumi saavat maksimaalisen otteen. Muodonmuistin ansiosta nämä lumikengät tallentavat energiaa joustaessaan ja vapauttavat sen askeleen lopussa.

LIITE
Kiristä ja löysää lumikengät välähdyksellä ennalta asetetuilla säädöillä, jotka tallentavat jalan muistin: säädä etukäteen pituus, varpaat ja kantapää + kiristyshihna ja liu'uta ne vaivattomasti.

YKSITYISKOHTAISET OMINAISUUDET:

KENKOKoko: 6w> 13m
KÄYTTÄJEN PAINO: 90> 220 lbs
KOKOT: 21 x 8
PAINO: 330gr x 2
KRAMPONIT: 2 x 4

GRIP:

Äärimmäinen pito 4 navalla ja kiinnityspalkilla kantapään alla, jota voidaan säätää minkä tahansa kokoiselle jalkalle (TSL-patentti).

Tämä malli noudattaa kilpailukykyiseen lumikenkäkilpailuun liittyviä eurooppalaisia ja amerikkalaisia normeja. Erittäin kevyt (320 g / jalka).

Kaikki lumikenkäparimme toimitetaan pussilla kuljetusta ja varastointia varten.

HYPERFLEX-KÄSITTE

LUONNOLLINEN STRIDE: Erittäin joustava ja kevyt ergonomisella sidoksella Symbioz mukautuu maaston epätasaisuuteen antaen poikkeuksellisen pitoa. Sisäosat tarjoavat joustavuutta ja keveyttä ja tarjoavat vapauden ja helppouden tunteen.


Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Racinga on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Tsl outdoor:n tuotteita, kuten Mailat Alkaen Lumi Symbioz Racing, löydät ne omasta ulkoilu verkkokaupastasi trekkinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. trekkinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä ulkoilu varusteita Tsl outdoor:lta.

Ominaisuudet Tsl outdoor Mailat Alkaen Lumi Symbioz Racing

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hups, minulla ei vieläkään ole lumikenkiäni !!

-

Mahdotonta kommentoida minulla ei ole mailaani

Super laatu

-

sitominen on hyvin yksinkertainen ja erittäin luotettava, ja räkin joustavuus mahdollistaa todella pitkien askeleiden tekemisen tunne väsymättä jopa usean tunnin kilpailun aikana

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up