up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoTsl outdoor Säädettävät Lumikengät Highlander
  • Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Highlander
  • Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Highlander
  • Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Highlander
  • Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Highlander
  • Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Highlander
  • Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Highlander
Tsl outdoor

Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Highlander

Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Highlander

Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Highlander

Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Highlander

Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Highlander

Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Highlander

plus

Tsl Outdoor Säädettävät Lumikengät Highlander

Tuotekuvaus Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Highlander

Lumikenkiä HIGHLANDER ADJUST: Highlander Adjust takaa tehokkaan pidon ja mukavuuden. Erittäin tehokas jopa jyrkimmissäkin maastoissa. Turvallinen jalanpito tarkan, yhtenäisen sidoksen ansiosta.

ROKKARI:

Keinun tarkoituksena on pehmentää askelmaasi auttamalla ohjaamaan jalkaa kävelyprosessin läpi, olipa se sitten tasaisilla pinnoilla tai kaltevuudella.

Etukahva:

Terävä, monen hampaan pito takaa maksimaalisen pitoa jyrkissä kaltevuuksissa. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä, se varmasti kestää testin.

Sivuttaiskahvat:

Kehyksen reunojen ympärillä olevat vaihdettavat kahvat tarjoavat erinomaisen pitoa kaikenlaisille lumille. 3D-muotoilu ja tiimalasimuoto auttavat estämään luistamista ylös noustettaessa, samalla kun ne tarjoavat parannetun otteen alamäkeen.

Jäsennelty kehys:

Rakenteellinen runko ja poikkitangot auttavat takaamaan hallinnan ja pitoa pehmeällä ja pienikokoisella lumella.

Kosketinpidin:

TSL-patentti, komposiittihampaat lumikengän takaosan takana ja leikkaa ja karkaa lunta varmistaen paremman pidon alamäkeen.

jääraudat:

Tasaisilla tai kaltevilla pinnoilla alustava kosketus lumen kanssa tapahtuu käyttämällä näitä kahta suuntaa, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja cramponeja, jotka sijaitsevat jalan pohjan alla.

tekniikka:

Tiimalasimuoto Tiimalasimuoto:

TSL-lumikengissä yhdistyvät esimerkillinen mukavuus ja maksimaalinen suorituskyky kaikissa lumityypeissä. Tiimalasi antaa sinun kävellä luonnollisesti ja tarjoaa täydellisen g

BOA ® FIT -JÄRJESTELMÄ:

Boa® Fit System -pyöräjärjestelmä auttaa jakamaan sidoksen tarkalla, yhtenäisellä tavalla vähentäen siten jalan edessä olevia painepisteitä.

Sivusuunta:

Suurempi mukavuus niiden sivusäätöjärjestelmällä, joka hyväksyy kaiken kengänleveyden jalan maksimaalisen ympäristön aikaansaamiseksi. TSL-patentti

LUKON SÄÄTÖ 1:

Paina vain lukon säätöpainikkeita ja liu'uta kantapää pala haluttuun kokoon. Se on käyttövalmis kaikissa tulevissa retkissä.

SSAS:

Ääntä ja iskuja vaimentava järjestelmä - TSL-patenttiMinkään ei ole häiritsevämpää kuin meluisa kävely hiljaisessa maaseudulla. TSL on ratkaissut tämän ongelman i

HELPPO ASENTTI:

Kiipeilysauvat helpottavat kävelyä pitkin ylämäkeä noustessa ja vähentävät vasikan lihaksen väsymystä. Kelluvuus aktivoidaan yksinkertaisesti työntämällä sitä


Mitä mieltä olet Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Highlander:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet ulkoiluverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Tsl outdoor:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Vaellusvarusteettuotteille.

Ominaisuudet Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Highlander

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Nopea toimitus, laatu on hyvä!

-

Tilasin ja saavuin 8. päivänä! Ostin yrityksen Symbioz Hyperflex Adjust Titanin viime vuonna ja pidin siitä kovasti, ja kun yritin ostaa toista perheelleni, hinta nousi huomattavasti (vaikuttaako myös jenin heikkeneminen?), Joten ostin tämän tuotteen , joka on hieman halvempi Toisin kuin edellinen, se on melkein sama paitsi että metallihampaat ovat vain varpaissa ja jos ei kiivetä jäätyneeseen rinnettä, tämä riittää. Helppokäyttöiset siteet ovat samat kuin edelliset ja ovat ihania.

Tekninen maila

-

Saapuminen muutamalla "poksilla" alustan alle...?! Nämä mailat ovat "teknisiä" erityisesti, koska ne ovat jäykkiä, vaikkakin suhteellisen raskaita. Asetukset ovat helppoja. Valmistus Alpeilla.

Lopulta hyvät lumikengät

-

En ole vielä kokeillut livenä, mutta huomasin huippulaadun pelkällä pakkauksesta purkamalla, kaiken voi laittaa oikein hyvin, joten mennään sen kanssa ulos

Tsl lumikengät

-

nopea ja huolellinen toimitus, paketti moitteettomassa kunnossa, olen täysin tyytyväinen.

Tsl-lumikengät

-

Erittäin ammattimainen myyjä, erittäin nopea toimitus, täydellinen pakkaus, Ranskassa valmistetut mailat huipulla

Tsl ulkona highlander säädä s

-

Erinomainen istuvuus. Erittäin hyvä laatu. Alhainen hinta, nopea toimitus.

Alppien lumikenkiä

-

Mailan yläosa. Erinomainen nousuun liittyville retkeille, koska erittäin hyvä pito ja hieno profilointi. Helppo kiinnitysjärjestelmä ja optimaalisen mukavuuden varmistaminen. Melunvastainen kiipeilykiila. Erittäin onnistunut Alppien lumikenkä: Yläosa

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up