up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Tsl outdoor

Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Symbioz Hyperflex

Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Symbioz Hyperflex

Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Symbioz Hyperflex

Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Symbioz Hyperflex

Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Symbioz Hyperflex

plus
  • Play videoTsl outdoor Säädettävät Lumikengät Symbioz Hyperflex
  • Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Symbioz Hyperflex
  • Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Symbioz Hyperflex
  • Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Symbioz Hyperflex
  • Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Symbioz Hyperflex
  • Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Symbioz Hyperflex

Tsl Outdoor Säädettävät Lumikengät Symbioz Hyperflex

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Symbioz Hyperflex

Lumikenkiä SYMBIOZ HYPERFLEX-SÄÄTÖ: Symbioz Adjust on täydellinen yhdistelmä kävelymukavuuden ja suorituskyvyn välillä. Kiinnitys hienolla, tasaisella sidonnalla yhdistetään Hyperflex-tekniikkaan 100% luonnollisen jalan liikkeen aikaansaamiseksi. Hiilituet ja värikynät tarjoavat optimaalisen hallinnan ja jalkapidon kaikentyyppisissä lumissa.


LUONNOLLINEN STRIDE:

Erittäin joustava ja kevyt ergonomisella sidoksella Symbioz mukautuu maaston epätasaisuuteen antaen poikkeuksellisen pitoa. Sisäosat tarjoavat joustavuutta ja keveyttä ja tarjoavat vapauden ja helppouden tunteen.

Hiilen vahvistus:

Hiilivahvikkeet tarjoavat erinomaisen joustavuuden; ne varastoivat energiaa taivutusvaiheen aikana ja palauttavat sen askeleen lopussa lisäämään askelvoimaa ja vähentämään vaivaa. Ne toimivat dynaamisesti askeleen jokaisen osan aikana. Symbioz-kehyksen vääristymä on progressiivinen, reagoiva, tarkka ja tasainen sekä taivutus- että kiertymisvaiheessa. Hiilivahvikkeet vähentävät tärinää ja antavat paremman lihaksen rentoutumisen sekä vapauden ja helppouden tunteen.

Sidonta:

Joustava sidonta tarjoaa jalan korkean tason
Lukon säätö: Tämä helppokäyttöinen säätö muistaa kengän koon kaikille lumikenkäilymatkoille.
BOA® Fit -järjestelmä: VALITSE NOPEAA, TEHOKASTA, TARKKASTI.
AGILITY JA NOPEUS: BOA® Fit -järjestelmä mahdollistaa nopeammat, tehokkaammat suuntamuutokset saumattoman yhteyden avulla laitteiden ja rungon välillä.
TEHO JA TARKKUUS: Voima vaarantamatta tarkkuutta, BOA® Fit -järjestelmä tarjoaa räjähtävämmän toiminnan ja vertaansa vailla olevan tarkkuuden.
Sivusuunta: säädä suurempi mukavuus niiden sivusäätöjärjestelmällä, joka hyväksyy minkä tahansa kengänleveyden jalan maksimaalisen ympäristön aikaansaamiseksi.
Nilkan PRE-SÄÄTÖ: Mahdollistaa mukavuuden PAD: n keskittämisen jalkaterään ja asettaa pysyvästi sen asennon.
Kiristäminen räikkäjärjestelmän läpi varmistaaksesi turvallisen ja nopean istuvuuden
Pehmustettu mukavuushihna
Äänen- ja iskunvaimennusjärjestelmä (SSAS)
Helppo nouseva kantapäänosto, aktivoidaan yksinkertaisesti työntämällä napaa


TRACTION:

Koskaan lumikengät eivät ole tarjonneet näin erinomaista pitoa. Jalka alle asetetut ruostumattomasta teräksestä valmistetut kaksisuuntaiset kourut yhdessä pystysuorien siipien kanssa antavat uskomattoman pitoa (ylämäkeen), erinomaisen pitoa (alamäkeen) ja täydellisen ajohallinnan (kallistus). Joustava kehys seuraa maaston muotoa, tarjoaa erinomaisen vakauden ja täydellisen turvallisuuden ja välttää äkillistä liukumista jauhe lumessa.

Etuhampaat tarjoavat maksimaalisen pitoa jyrkillä rinteillä.
Pystyterät tarjoavat erinomaisen vetovoiman ja hallinnan kaltevilla tai jyrkillä rinteillä pehmeässä lumessa.
8 vaihdettavissa olevaa ruostumattomasta teräksestä valmistettua cramponia, jotka ovat samanlaisia kuin vuorikiipeilykrampit, tarjoavat pitoa kaikentyyppisille tiedoille.

MUKAVUUS JA HELPOSTI:

Mukava ja helppo laittaa kengän kokoa muistavan esisäätöominaisuuden ansiosta Symbiozin teleskooppisitokset korostavat kehyksen tarjoamaa jalkaliikettä. Kiinnitykseen sisällytetty Easy Ascent -koronkorotin aktivoidaan yksinkertaisella alaspäin tapahtuvalla työntämisellä navasta. Nousun aikana et myöskään tunne epämukavuutta jalan alla, koska painosi on levinnyt koko sitovan kantapään runkoon. Uusi Easy Ascent -koronkorotin, sisäänrakennettu sidoon, aktivoidaan työntämällä sitä vain napaan.

TECHNOLOGIES:

HYPERFLEX-käsite

LUONNOLLINEN STRIDE: Erittäin joustava ja kevyt ergonomisella sidoksella Symbioz mukautuu maaston epätasaisuuteen antaen poikkeuksellisen pitoa. Sisäosat tarjoavat joustavuutta ja keveyttä ja tarjoavat vapauden ja helppouden tunteen.

TUNTIKALUN MUOTO

TSL-lumikengissä yhdistyvät esimerkillinen mukavuus ja maksimaalinen suorituskyky kaikissa lumityypeissä. Tiimalasi antaa sinun kävellä luonnollisesti ja tarjoaa täydellisen otteen.

BOA® FIT -JÄRJESTELMÄ
BOA® Fit -järjestelmä
VALITSE NOPEAA, VAIKUTTAMATTA, TARKASTETTAVAA.

AGILITY JA NOPEUS: BOA® Fit -järjestelmä mahdollistaa nopeammat, tehokkaammat suuntamuutokset saumattoman yhteyden avulla laitteiden ja rungon välillä.
TEHO JA TARKKUUS: Voima vaarantamatta tarkkuutta, BOA® Fit -järjestelmä tarjoaa räjähtävämmän toiminnan ja vertaansa vailla olevan tarkkuuden.

SIVALLINEN SÄÄTÖ:

Suurempi mukavuus niiden sivusäätöjärjestelmällä, joka hyväksyy kaiken kengänleveyden jalan maksimaalisen ympäristön aikaansaamiseksi. TSL-patentti

LUKON SÄÄTÖ 1:

Paina vain lukon säätöpainikkeita ja liu'uta kantapää pala haluttuun kokoon. Se on käyttövalmis kaikissa tulevissa retkissä.

SSAS:

Ääntä ja iskuja vaimentava järjestelmä - TSL-patentti
Mikään ei ole häiritsevämpää kuin meluisa kävely hiljaisella maaseudulla. TSL on ratkaissut ongelman ääntä ja iskuja vaimentavalla järjestelmällä.

HELPPO ASENTTI

Kiipeilysauvat helpottavat kävelyä pitkin ylämäkeä noustessa ja vähentävät vasikan lihaksen väsymystä.
Kelluvuus aktivoidaan työntämällä sitä vain sauvalla, joten sinun ei tarvitse taivuttaa alas.


Älä odota enää pidempään ja osta Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Symbioz Hyperflex. Jos sinulla on kysyttävää Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Symbioz Hyperflex:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä trekkinn yhteydenottosivumme kautta. trekkinn tarjoaa erityisen kokoelman Vaellusvarusteettuotteita ulkoilu:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Vaellusvarusteet varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Lumikengät varusteilla.

Ominaisuudet Tsl outdoor Säädettävät Lumikengät Symbioz Hyperflex

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Täydellisyys

-

Erittäin tyytyväinen. Todennäköisesti markkinoiden parhaat lumikengät.

Tyytyväinen

-

Upea tuote, kevyt ja jopa saapui muutama päivä aikaisemmin.

Erittäin tyytyväinen

-

Täyttää täysin odotukseni.

Odotettua mukavampaa!

-

Koska Japanissa saatavilla olevat lumikenkätyypit ovat rajalliset, löysin Tsekk-tuotteen trekkINN: ltä etsimällä erilaisia asioita, kuvittelin tätä ja sitä katsomalla kuvia ja selityksiä ja tilasin huolestuneena, koska en nähnyt todellista asiaa Yritin kuitenkin heti saada tuotetta ja olin erittäin tyytyväinen sen keveyyteen, kestävyyteen ja helppoon kävelyyn. Loput ovat kestäviä, mutta se näyttää erittäin kestäviltä.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up