up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Tsl outdoor
360

Tsl outdoor Symbioz Racing

Tsl outdoor Symbioz Racing

Tsl outdoor Symbioz Racing

plus
  • 360Tsl outdoor Symbioz Racing
  • Play videoTsl outdoor Symbioz Racing
  • Tsl outdoor Symbioz Racing
  • Tsl outdoor Symbioz Racing
  • Tsl outdoor Symbioz Racing

Tsl Outdoor Symbioz Racing

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Tsl outdoor Symbioz Racing

Lumikenkiä SYMBIOZ RACING: Symbioz Racing on suunniteltu erityisesti nopeille lumikenkälento-harrastajille. Niiden äärimmäinen joustavuus tarjoaa täysin luonnollisen tunteen, upean painonsiirron ja vertaansa vailla olevan keveyden (320 g / jalka), mikä tekee lumikengistä luonnollisen kehon pidennyksen.

FRAME
Hyperflex Concept -kehys antaa sinulle täysin luonnollisen jalan iskun ja työntövoiman, varmistaen, että askeleesi on mahdollisimman luonnollinen, jotta sekä lumikenkäsi että lumi saavat maksimaalisen otteen. Muodonmuistin ansiosta nämä lumikengät tallentavat energiaa joustaessaan ja vapauttavat sen askeleen lopussa.

LIITE
Kiristä ja löysää lumikengät välähdyksellä ennalta asetetuilla säädöillä, jotka tallentavat jalan muistin: säädä etukäteen pituus, varpaat ja kantapää + kiristyshihna ja liu'uta ne vaivattomasti.

YKSITYISKOHTAISET OMINAISUUDET:

KENKOKoko: 6w> 13m
KÄYTTÄJEN PAINO: 90> 220 lbs
KOKOT: 21 x 8
PAINO: 330gr x 2
KRAMPONIT: 2 x 4

GRIP:

Äärimmäinen pito 4 navalla ja kiinnityspalkilla kantapään alla, jota voidaan säätää minkä tahansa kokoiselle jalkalle (TSL-patentti).

Tämä malli noudattaa kilpailukykyiseen lumikenkäkilpailuun liittyviä eurooppalaisia ja amerikkalaisia normeja. Erittäin kevyt (320 g / jalka).

Kaikki lumikenkäparimme toimitetaan pussilla kuljetusta ja varastointia varten.

HYPERFLEX-KÄSITTE

LUONNOLLINEN STRIDE: Erittäin joustava ja kevyt ergonomisella sidoksella Symbioz mukautuu maaston epätasaisuuteen antaen poikkeuksellisen pitoa. Sisäosat tarjoavat joustavuutta ja keveyttä ja tarjoavat vapauden ja helppouden tunteen.


Rakastatko ulkoilu:a? Hanki oma Tsl outdoor Symbioz Racing ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Tsl outdoor:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Vaellusvarusteet tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman ulkoilu mallit, useimmat Lumikengät tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Tsl outdoor Symbioz Racing

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hups, minulla ei vieläkään ole lumikenkiäni !!

-

Mahdotonta kommentoida minulla ei ole mailaani

Super laatu

-

sitominen on hyvin yksinkertainen ja erittäin luotettava, ja räkin joustavuus mahdollistaa todella pitkien askeleiden tekemisen tunne väsymättä jopa usean tunnin kilpailun aikana

Sitovat tyyli

-

Onko näillä lumikengät ovat siteet kuin kuvassa tai uudempi tyyli siteet ylimääräisiä lantion päälle jalka?

asiantuntijamme vastaavat

Tällä lumikengät ovat siteet kuvan. Kiitos.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up