up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
load

Kuinka valita leluja ulkona?

Lelut ovat esineitä, joita lapset käyttävät hauskanpitoon samalla kun tutkivat ympäröivää maailmaa, kouluttavat itseään, roolipelejä ja hankkivat paljastaa tunteensa. Lelut valmistavat lapsia myös jakamiseen, auttavat vahvistamaan heidän hienoja ja karkeita motorisia kykyjään sekä ylläpitämään heidän luovuuttaan ja visioaan. Voit ostaa leluja Marmot , Trespass , Nordisk , Safari Ltd .

Vinkkejä lelujen valitsemiseen ulkona

Tässä on joitain hyödyllisiä ohjeita, jotka auttavat sinua valitsemaan lapsillesi parhaan ulkolelut:

Turvallisuus
Turvallisuuden tulisi olla ensimmäinen mieltymyksesi, kun valitset lapsellesi ulkoleluja. Varmista, että ostamasi lelu täyttää turvallisuusehdot ja ettei sillä ole teroitettuja sivuja, jotka lyöisivät tai pieniä paloja, jotka pikkulapset voivat nopeasti kuluttaa tai tukehtua. Sinun tulee myös ilmoittaa joissakin leluissa olevista vaarallisista yhdisteistä, jotka voivat vaarantaa lapsesi terveyden.

Ikä tekijä
Ikä on ensisijainen asia, jota sinun tulisi harkita, sillä ikään sopivien lelujen ostaminen takaa lapsesi suojan ja vahvistaa hänen asiantuntemustaan. Valitse leluja, jotka täyttävät paremmin lapsesi ikävaatimukset. Monissa ulkoleluissa on määrätty ikätarroja, jotka voidaan yksinkertaisesti tarkistaa ennen.

Lapsen edut
Sopimattoman ulkolelun tai projektin ostaminen lapsellesi voi olla merkittävä virhe, jos hän ei ole kiinnostunut ostoksistasi. On aina erinomainen mielipide keskustella lapsestasi hänen tykkäyksistään ja inhoistaan ennen erityisen lelun ostamista. Harkitse hänen katsomiaan ohjelmia, asioita, joista hän keskustelee, ja urheilun innoittamana ennen kauppaan tai verkkoon menemistä.


clouse menu Sulje