up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka valita Crampons

Vaellus ja hiihto ovat haastavimmat ja jännittävimmät ulkoilulajit, jotka antavat sinulle adrenaliinia. Tässä artikkelissa tulemme tutkimaan yksi tärkeimmistä jääkiipeilyä vaihteen crampons että sinun pitäisi olla. Katso;

Samppanjat eivät ole lisävaruste, vaan välttämättömyys matkustaa turvallisesti lumella ja jäällä. Oikealla patikointikruunuparilla kiipeilijät voivat valloittaa ja ylittää jäätiköitä, jäätyneitä vesiputouksia, nousta lumirinteille ja skaalata jään tahramia kiviä.

Useimmat kiipeilijät ja alpinistit käyttävät puolikiinteästä rakenteesta valmistettuja, vaakasuorilla kehyksillä varustettuja kouruja. Nykyaikaisen valmistusprosessin ja mallien ansiosta purppurat ovat nykyään kevyempiä, mutta vahvempia kuin ennen. Salewa , Petzl , Black Diamond , Trespass ja Grivel tekevät parhaita puristimia.

Kuinka valita Crampons?

Jäämien rakentamisessa käytetään erilaisia materiaaleja. Katso alla muutama purppuran kehysmateriaali; Teräsraudat
Yleiskäyttöön tarkoitetulle vuorikiipeilylle ovat paras valinta teräksiset vaellusraudat, koska ne on suunniteltu teknisesti jäiselle maastolle ja ovat kestäviä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kourut
Ne tarjoavat korroosionkestävyyden kiipeilijöille. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kourut ovat kestäviä, jäykkiä ja suorituskykyorientoituneita.

Alumiiniramput
Alppikiinnikkeet ja patikointi ovat parhaita alumiinikenkiä. Ne ovat kevyitä ja nopeampia ja sopivat erinomaisesti alppien kiipeilyyn.


clouse menu Sulje