up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka valita lumikengät

Lumikengät ovat yksi tärkeimmistä ulkoiluvarusteista, joka suojaa jalkojasi ja tarjoaa samalla mukavuutta ja vakautta huolimattomilla jäämaastoilla. Sinun on otettava huomioon seuraavat tekijät, kun valitset oikeat lumikengät;

Minne olet menossa?

On tärkeää tietää minne aiot mennä. Lumikengät on suunniteltu erityisesti tasaisille maastoille, vuoristoalueille ja liikkuville maastoille. Joten jos tiedät minne olet menossa, auttaa sinua valitsemaan valitsemiesi lumikenkien tyypin.

Kuinka paljon painon pitäisi olla?

Lumikengät tukevat tyypillisesti kokonaispainoa eritelmien mukaisesti. Joten sinulla on oltava jokin arvio siitä, kuinka paljon sinä ja varusteesi painat ennen lumikenkien valitsemista.

Mikä on lunta?

On tärkeää ennakoida minkä tyyppinen lumi aiot liikkua. Jos aiot kuivata, jauhemaisia ja pörröisiä lumimaastoja, sinun on käytettävä suurikokoista lumikenkää. Kuitenkin, jos olet kovapakatulla lumireitillä, pienempi kokoinen kenkä on täydellinen valinta. Lasten lumikengät on yleensä suunniteltu kausaaliseen leikkiin, jolla on samanlaiset tekniset ominaisuudet kuin aikuisten lumikengillä. Ferrino , Tsl Outdoor ja Inook ovat johtavia tuotemerkkejä, jotka tarjoavat lumikenkiä miehille, lumikenkiä naisille ja lapsille.

clouse menu Sulje