up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu flecha Vaellusvarusteet flecha flecha

Sauvat - Tangon tyypit: Teleskooppinen

()
load

Kuinka valita ja käyttää vaellussauvoja

Vaellukselle ja vaellukselle pylväät ovat kaikkein hyödyllisin varustus, koska ne tarjoavat tukea ja vakautta kaikentyyppisissä maastoissa. Tässä on joitain tärkeitä ominaisuuksia, jotka kannattaa ottaa huomioon vaellussauvaa valittaessa. On oma valintasi aloittaa vaellus yhden vaellushenkilöstön tai parin vaellussauvojen kanssa .

Löydä oikea pituus

Sauvan pituuden on oltava 90 asteen taivutus kyynärpäässäsi, kun napa koskettaa maata. Voit ostaa vaellussauvoja tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Salomon , Salewa , La Sportiva ja Black Diamond ja Dynafit .

ominaisuudet

Taitettavuus, säädettävyys, paino, lukitusmekanismi ja iskunvaimennus ovat joitain perusominaisuuksia, jotka tulisi ottaa huomioon vaellussauvaa valittaessa.

Kuinka käyttää vaellussauvoja?

Voit oppia käyttämään vaellussauvoja noudattamalla joitain perusvinkkejä. Ensimmäinen vinkki on vuorotella sauvoja ja jalkoja. Useimmat retkeilijät putoavat istuttamalla vaellussauvat väärin. Jatka vain harjoittelua ja kävelet luonnollisesti. Seuraava tärkeä vinkki on kävellä luonnollisesti vaellussauvojen avulla. Säilytä käsivarren heilahdus, kun kävelet luonnollisesti ilman sauvoja kädessä. Tämä auttaa eteenpäin liikkumista.

clouse menu Sulje