up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Vaellussauvojen valinta ja käyttö

Patikointiin ja vaellukseen sauvat ovat kaikkein hyödyllisimpiä varusteita, koska ne tarjoavat tukea ja vakautta kaikenlaisessa maastossa. Seuraavassa on muutamia tärkeitä ominaisuuksia, jotka kannattaa ottaa huomioon vaellussauvaa valittaessa. On oma valintasi aloittaa vaellus yhden vaellushenkilöstön tai parin vaellus tai vaellussauvojen kanssa.

Löydä oikea pituus

Tangon pituuden on oltava 90 asteen mutka kyynärpäässäsi, kun sauva koskettaa maata. Voit ostaa vaellussauvoja tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Salomon , Salewa , La Sportiva ja Black Diamond ja Dynafit .

ominaisuudet

Taitettavuus, säädettävyys, paino, lukitusmekanismi ja iskunvaimennus ovat joitain perusominaisuuksia, jotka on otettava huomioon vaellussauvaa valittaessa.

Kuinka käyttää vaellussauvoja?

Voit oppia käyttämään vaellussauvoja noudattamalla joitain perusvinkkejä. Ensimmäinen vinkki on sauvojen ja jalkojen vuorottelu. Useimmat retkeilijät putoavat istuttamalla vaellussauvat väärin. Jatka harjoittelua ja kävelet luonnollisesti. Seuraava tärkeä vinkki on kävellä luonnollisesti vaellussauvojen avulla. Säilytä käsivarsien heilunta, kun kävelet luonnollisesti ilman sauvoja kädessä. Tämä auttaa eteenpäin.

clouse menu Sulje