up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
load

Mitä tuoda retkeilyyn

On niin monia jännittäviä paikkoja, joista voit valita patikoinnin, vuoristopolkuista rannikkopolkuihin, ja voit viettää upeaa aikaa ulkona. Jos rakastat patikointia ja luonnon kauneuden löytämistä vuorilla, kallioilla ja takamailla, pidä tauko ja laadi luettelo varusteista, jotka sinun tulisi ottaa mukaan.
Mikä tahansa määränpääsi on, vaihde ei saisi olla taakka sinulle. Koska aiot nauttia aikaa tutkien asioita, joita et olisi ennen nähnyt, varmista, että sinulla on kaikki repussa mihin tahansa seikkailuun. Nyrkkisääntö on pitää vain välttämättömät ja pakata reppu mahdollisimman kevyeksi!

Tärkeät varaosat

Tietäen mitä tarvikkeita on pakata, on tiedettävä minne olet menossa ja mitä aiot tehdä siellä. Se auttaa sinua valitsemaan vain tarvittavat varusteet ja tarvikkeet. Esimerkiksi, jos olet menossa kohti jäistä maastoa, kiviä, jotka ovat täysin lumen peitossa, sinulla on oltava puristimet ja kävelysauvat auttamaan sinua tarjoamalla vakautta karkeilla ja liukkailla maastoilla. Siksi sinun on pidettävä varaosien puristimia ja varaosien pylväitä. Salewa , Petzl , Black Diamond , Sea to Summit ja Izas tarjoavat parhaan valikoiman retkeilyyn tarkoitettuja varaosia.

clouse menu Sulje