up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

VAUDE

VAUDE Alpli Adjust 400 Synthetic Sleeping Bag

plus
  • Play videoVAUDE Alpli Adjust 400 Synthetic Sleeping Bag
  • VAUDE Alpli Adjust 400 Synthetic Sleeping Bag

VAUDE Alpli Adjust 400 Synthetic Sleeping Bag

Tuotekuvaus VAUDE Alpli Adjust 400 Synthetic Sleeping Bag

Pieni koko, iso ominaisuuksia! Alpli 350 SYN osoittaa, mitä lasten makuupussit tarvitsevat. Alpli 350 SYN voidaan säätää 105: stä 135: een senttiin, joten se kasvaa yhdessä lapsesi kanssa. Pituuden säätäminen on lapsen leikkiä - kuten lapsiystävällinen pää vetoketju, jota voidaan käyttää pussin sisä- tai ulkopuolelta - hyödyllinen ominaisuus vanhemmille, jotka haluavat vetäytyä lapsilleen sängyssä. Integroitu tyyny ja pieni ulompi osasto lapsesi suosikki täytetty eläin auttavat takaamaan ja kodikkaan, mukavan yöunet.Synteettinen täytteenä on viihtyisä lämpö myös viileissä öissä, joten seuraava perhelomatkailu on varmasti menestys. VAUDE Green Shape -merkki merkitsee ympäristöystävällisiä, toiminnallisia tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista.

VAUDE Alpli Adjust 400 Synthetic Sleeping Bag:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, ulkoilu verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin VAUDE Alpli Adjust 400 Synthetic Sleeping Bag. Makuupussit tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet VAUDE Alpli Adjust 400 Synthetic Sleeping Bag

Mukavuusrajalämpötila
Väri
Sukupuoli
Ikä
Muoto

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up