up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

VAUDE
360

VAUDE Asymmetric 38+8L Backpack

VAUDE Asymmetric 38+8L Backpack

plus
  • 360VAUDE Asymmetric 38+8L Backpack
  • Play videoVAUDE Asymmetric 38+8L Backpack
  • VAUDE Asymmetric 38+8L Backpack
  • VAUDE Asymmetric 38+8L Backpack

VAUDE Asymmetric 38+8L Backpack

Tuotekuvaus VAUDE Asymmetric 38+8L Backpack

Monipuolinen ja kevyt naisten pakkaus retkeille, pyhiinvaellusretkille ja lyhyemmille vaelluksille, korkeussäädettävä jousitusjärjestelmä, poikkeuksellisen mukava, ympäristöystävällinen valmistus.
Naisten asymmetrinen 38 + 8 seuraa sinua mökistä mökkiin! Tämä keskikokoinen naisten retkeilyreppu on täydellinen valinta mökille retkeilyyn alppien, pyhiinvaellusretkien ja reppujen retkeilyyn.
Vartaloon koskettava takaosa tarjoaa vakaan, mukavan istuvuuden.
Tergolight-jousitusjärjestelmässä on integroitu runko ja yhdessä Ergoshape-olkahihnojen kanssa takaa erinomaisen kuormansiirron ja luotettavan vakauden.
Jousitusjärjestelmä, kuorman sijoittaminen ja mukavat olkahihnat ovat helposti ja täysin säädettävissä siten, että tarkka istuvuus voidaan saavuttaa laaja-alaisella selkäpituudella.
Vakaa lantiovyö takaa vakauden ja hyvän kuormansiirron.
Tilavan päälokeron lisäksi, johon pääsee myös edestä, Women´s Asymmetric 38 + 8: ssä on myös korjaustasku kartalle, sadetakki ja muut asiat, jotka on oltava nopeasti käden ulottuvilla.
Säädettävä ja irrotettava kansi on varustettu helposti saavutettavalla ulkoosastolla ja sisäisellä arvotavaraosastolla.
Integroitu alaosasto on ihanteellinen likaisen pyykin tai makuupussin kuljettamiseen.
Sivun ja kannen alla olevat puristushihnat antavat sinun kiinnittää kaiken tiukasti.
Vaihteiden silmukoihin mahtuu sekä jään poiminta että vaellusnavat.
Lisävarusteita voidaan kiinnittää lisäkiinnityssilmukoihin.
Maapallon suojelemiseksi tekstiilien perusmateriaalit valmistettiin ympäristöystävällisillä, resursseja säästävillä menetelmillä ja sertifioitiin tiukan bluesign®-järjestelmän mukaisesti.
VAUDE Green Shape -merkki merkitsee ympäristöystävällisiä, toimivia tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista.
OMINAISUUDET:
yksilöllisesti säädettävät tukevat selkä ErgoShape-naisten olkahihnat takaavat optimaalisen liikkumisvapauden


Tilaa VAUDE:n tuotteet, kuten Asymmetric 38+8L Backpack, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu trekkinn:aan, omaan ulkoilu verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma VAUDE Asymmetric 38+8L Backpack jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet VAUDE Asymmetric 38+8L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up