up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

VAUDE
360

VAUDE Asymmetric 42+8L Backpack

VAUDE Asymmetric 42+8L Backpack

plus
  • 360VAUDE Asymmetric 42+8L Backpack
  • Play videoVAUDE Asymmetric 42+8L Backpack
  • VAUDE Asymmetric 42+8L Backpack
  • VAUDE Asymmetric 42+8L Backpack

VAUDE Asymmetric 42+8L Backpack

Tuotekuvaus VAUDE Asymmetric 42+8L Backpack

Monipuolinen ja kevyt paketti retkeille, pyhiinvaelluksille ja lyhyemmille vaelluksille, korkeussäädettävä jousitusjärjestelmä, poikkeuksellisen mukava, ympäristöystävällinen valmistus.

Asymmetric 42 + 8 seuraa sinua mökistä mökkiin! Tämä keskikokoinen retkeilyreppu on täydellinen valinta mökille retkeilyyn alppien, pyhiinvaellusretkien ja reppujen retkeilyyn.

Vartaloon koskettava takaosa tarjoaa vakaan, mukavan istuvuuden.

Tergolight-jousitusjärjestelmässä on integroitu runko ja yhdessä Ergoshape-olkahihnojen kanssa takaa erinomaisen kuormansiirron ja luotettavan vakauden.

Jousitusjärjestelmä, kuorman sijoittaminen ja mukavat olkahihnat ovat helposti ja täysin säädettävissä siten, että tarkka istuvuus voidaan saavuttaa laaja-alaisella selkäpituudella.

Vakaa lantiovyö takaa vakauden ja hyvän kuormansiirron.

Tilavan päälokeron lisäksi, johon pääsee myös edestä, Asymmetric 42 + 8: ssä on myös korjaustasku kartalle, sadetakille ja muille asioille, joiden on oltava nopeasti käden ulottuvilla.

Säädettävä ja irrotettava kansi on varustettu helposti saavutettavalla ulkoosastolla ja sisäisellä arvotavaraosastolla.

Integroitu alaosasto on ihanteellinen likaisen pyykin tai makuupussin kuljettamiseen.

Sivun ja kannen alla olevat puristushihnat antavat sinun kiinnittää kaiken tiukasti.

Vaihteiden silmukoihin mahtuu sekä jäänpoiminta että vaellusnavat.

Lisävarusteita voidaan kiinnittää lisäkiinnityssilmukoihin.

Maapallon suojelemiseksi tekstiilien perusmateriaalit valmistettiin ympäristöystävällisillä, luonnonvaroja säästävillä menetelmillä ja sertifioitiin tiukan bluesign®-järjestelmän mukaisesti.

VAUDE Green Shape -merkki merkitsee ympäristöystävällisiä, toimivia tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista.

OMINAISUUDET:

yksilöllisesti säädettävät tukevat selkänojat ErgoShape-olkahihnat takaavat optimaalisen liikkumisvapauden. pehmustettu lantiovyö, taskussa pääsy päälokeroon myös vetoketjulla varustetun kannen korkeuden kannen taskun kautta ylimääräisen vetoketjun kannen taskun sisälle karttataskun sisäpuolelle napojen kiinnityspisteiden aukko kosteusjärjestelmän rintalastan pinalle.

Pääkangas: 79% polyamidi, 21% polyesteri 400 D Diamond Ripstop polyuretaanipäällysteinen Kontrastikangas: 100% polyesteri 600 D polyuretaanipäällysteinen 50% kierrätetty vuori: Vuori: 100% polyamidi 200 D polyuretaanipäällysteinen50 000.
Haluatko ostaa VAUDE Asymmetric 42+8L Backpack:n? Olet oikeassa paikassa! trekkinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Reput malleja. Tutustu nyt uusiin Reput ja matkalaukut tarjouksiimme trekkinn:ssa. Näitä VAUDE-merkkisiä Reput tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet VAUDE Asymmetric 42+8L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Väärä reppu

-

Ilmoitettuani, että tilattu reppu ei ole saapunut, mutta se on vaihdettu tilaamattomaan, pyydettyjen valokuvien ja erilaisten kommenttien lähettämisen jälkeen minuun ei ole vielä otettu yhteyttä reppujen vaihtoon. Tehoton tässä kohdassa. Kolmesta viiteen päivään on kulunut tutkia valituksen tila, minulla ei ole sanoja niin valtavasta puutteesta. Lähetin tarkan valokuvatunnisteen väärällä reppukuvalla yhdessä, eivätkä he tiedä mitä vastata. Olen erittäin tyytymätön !!!

Erinomainen

-

Erinomainen tuote ... Muutaman päivän retkille, jos haluat kantaa paljon painoa, sinun pitäisi etsiä toinen vaihtoehto. Ainoa puuttuva asia on, että siinä ei ole sisäänrakennettua mochla-kantta .. se on ostettava lisävarusteena

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up