up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

VAUDE
360

VAUDE Brenta 36+6L Backpack

VAUDE Brenta 36+6L Backpack

plus
  • 360VAUDE Brenta 36+6L Backpack
  • Play videoVAUDE Brenta 36+6L Backpack
  • VAUDE Brenta 36+6L Backpack
  • VAUDE Brenta 36+6L Backpack

VAUDE Brenta 36+6L Backpack

Tuotekuvaus VAUDE Brenta 36+6L Backpack

Tilava retkeilyreppu, erinomainen selkän ilmanvaihto, erittäin mukava säädettävän selkänojan ja anatomisten olkahihnajen ansiosta, käytännöllinen lokerojakauma, ympäristöystävällinen valmistus.
Matka on palkkio! Brenta 36 + 6 on urheilullinen retkeilypakkaus, jossa on runsaasti ominaisuuksia, jotka tekevät pidemmistä osista ja mökkivaellusongelmista vapaita.
Innovatiivisen Aeroflex 3D -jousitusjärjestelmän, erinomaisen ilmanvaihdon, ErgoShape-hihnan ja säädettävän selkänojan ansiosta se on helppo mukauttaa henkilökohtaisesti ja on todella mukava pidempillä matkoilla.
Käytännöllinen etukäyttö takaa nopean pääsyn pakkauksen sisältöön, puristushihnat pitävät vaihdesi turvallisesti kaikissa tilanteissa.
Säädettävä korkeus kannessa ja integroidussa verkkotaskussa on enemmän tilaa helposti käytettäville esineille.
Brenta 36 + 6: n ympärillä on joukko lisätoimintoja, kuten arvoesineiden tasku, tilava joustava tasku edessä, vaellusnavan kiinnitys, nesterakon vertailtavuus ja integroitu sadesuoja.
Repun päämateriaali on 50% kierrätettyä polyesteriä planeetan resurssien säästämiseksi.
Pakkaus hylkää vettä PFC-vapaan EcoFinish-tekniikan ansiosta.
VAUDE Green Shape -merkki merkitsee ympäristöystävällisiä, toimivia tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista.
OMINAISUUDET:
ErgoShape-olkahihnat takaavat optimaalisen liikkumisvapauden pehmustetulla hip-vyöllä, jossa on 2 vetoketjullista taskua, pääsy päälokeroon myös kannen vetoketjutaskun kautta. Lisäksi vetoketjullinen kannetasku matkapuhelimen stash-taskussa edessä joustavat tasku-sivut joustavat taskut matkalla avaamalla 2-napainen kiinnitys pistepuolen puristushihnojen yläosa puristushihna aukko hydraatiojärjestelmän rintalastan hihnalle putkenpidikkeen kiinnityspisteillä vaihde integroituun, irrotettavaan sadesuojaan erillisessä osastossa.
Pääkangas: 71% polyamidi, 29% polyesteri 300 D PU -päällystetty Kontrastikangas: 100% polyesteri 600 D polyuretaanipäällysteinen 50% kierrätysvuori: Vuori: 100% polyamidi 200 D polyuretaanipäällysteinen sadepeite Pinta: 100% polyamidi


Etsitkö VAUDE-merkkisiä tuotteita tai erityisesti VAUDE Brenta 36+6L Backpack:a? trekkinn:sta, löydät täyden Reput ja matkalaukut tuotekokoelman ja ulkoilu tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme trekkinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin ulkoilutarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet VAUDE Brenta 36+6L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up