`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Escape Pro II

VAUDE Escape Pro II

VAUDE Escape Pro II

VAUDE Escape Pro II

  • VAUDE Escape Pro II
  • VAUDE Escape Pro II
  • VAUDE Escape Pro II
  • VAUDE Escape Pro II
  • VAUDE Escape Pro II
  • VAUDE Escape Pro II

VAUDE Escape Pro II

Tuotekuvaus VAUDE Escape Pro II

Pysy kuivana liikkeellä ollessasi: urheilullinen sadetakki pyöräilyyn vuorilla. Laaja käyttömahdollisuus irrotettavan hupun ja vetoketjullisen fleecetakki (esimerkiksi Smaland-takki) ansiosta. Voit aina ottaa sen mukaan, vain pakata se pieneksi ja varastaa se omaan taskuunsa. Tämä tuote on valmistettu Eco Finish -ympäristöstä, joka on ympäristöystävällinen, fluoraton, vettä hylkivä viimeistely (PFC-vapaa). VAUDE Green Shape -merkki merkitsee ympäristöystävällisiä, toimivia tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista.

Vihreä Info:

Fair Wear -säätiö:
Pyrimme hyviin työoloihin ja palkkoihin kaikille työntekijöille. Olemme Fair Fair Wear -säätiön (FWF) jäsen ja olemme sitoutuneet parantamaan jatkuvasti työoloja kaikissa tuotantolaitoksissamme. Seuraamme näitä ehtoja säännöllisesti. VAUDE on saavuttanut johtaja-aseman, korkeimman FWF-jäsenyyden.

Vihreä muoto:
Green Shape -merkillä tarjoamme toimivia, ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista. Ne valmistetaan oikeudenmukaisissa työolosuhteissa koko toimitusketjun ajan. Merkinnän perusteet ovat tiukat ja avoimet. Niitä tarkistetaan jatkuvasti ja ne kattavat tuotteen koko elinkaaren suunnittelusta tuotantoon, hoitoon ja kunnossapitoon saakka korjaukseen ja tuotteen käyttöiän loppuun saakka.

Eco-viimeistely
Tämä tuote on vettä hylkivä Eco Finish -tuotteemme. VAUDE-tuotteen pintaan levitettynä se sadeveden kerääntyy yksinkertaisesti pintaan - käyttämättä ympäristölle haitallisia fluorihiilivetyjä (PFC). Eco Finish suojaa sinua sateelta ja auttaa pitämään luonnon puhtaana.


Ominaisuudet:

2-kerroksinen kangas
Sisätakki voidaan vetoketjulla
Nivelletyt hihat
Irrotettava, säädettävä huppu
Edessä vetoketju, jossa kaksinkertainen läppä
2 peitettyä vetoketjullista taskua
1 etutasku takin säilyttämiseen
1 vetoketjullinen sisätasku
Alusvarsin ilmanvaihto vetoketjulla
Vetonaru alareunassa, säädettävissä taskujen läpi
Säädettävä ranneke tarranauhalla


Tekniset tiedot:

Pääkankaan kasvot: 100% polyesteri; Kalvo: 100% polyuretaania; Kontrasti kangas Face: 100% polyesteri; Kalvo: 100% polyuretaania; Vuori: 100% polyamidia; Verkkovuori: 100% polyesteriä.
Paino: 584 g


tekniikka:

Ceplex aktiivinen:
Ceplex Active on korkealaatuinen kalvo tai pinnoite, joka on pysyvästi vesitiivis, hengittävä ja tuulenpitävä. Se on min. vesipylväs 10 000 m (JIS L 1092 B). Tämä kalvo on 100% PTFE-vapaa.

zipin_l:
Vetoketjulliset takit voidaan vetoketju yhteen (esim. Lämmin takki yhdistettynä säänkestävään takkiin). Keskimmäinen kerros (esim. Fleecetakki) ja ulkokerros (esim. 2 kerroksinen sadetakki) voidaan yhdistää muuttuvan 3 in 1 -järjestelmän luomiseksi.

3 in 1:
Koordinoitu vetoketju järjestelmässä: 3in1-kuvakkeella varustetut ulko- ja sisätakit ovat yhteensopivia keskenään.

Normaali istuvuus:
Normaali istuvuus
Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään trekkinn:ssa, omassa ulkoiluvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Takittuotteita suoraan VAUDE:lta. Kysy meiltä lisää ulkoilutuotteista, kuten VAUDE Escape Pro II, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet VAUDE Escape Pro II

Kestävyys VAUDE Escape Pro II

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje