`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Farley Bermuda IV

VAUDE Farley Bermuda IV

VAUDE Farley Bermuda IV

  • VAUDE Farley Bermuda IV
  • VAUDE Farley Bermuda IV
  • VAUDE Farley Bermuda IV
  • VAUDE Farley Bermuda IV

VAUDE Farley Bermuda IV

Tuotekuvaus VAUDE Farley Bermuda IV

Suosittu matkailu-klassikko kuin shortsit. Universal vaellus Bermuda, pieni koko, valmistettu sileä ja notkea nopeasti kuivuva kangas, jossa UPF 50 +.Ominaisuudet:


- Muotoillut polvet


- Siirtävä viimeistely


- 2 reisitaskua läpillä


- 2 läpällistä takataskua


- 2 edessä slide-taskut


- 1 turvallisuus vetoketjullinen tasku oikeassa etutaskussa - vyötärö stretch insertitTekniset tiedot:


- Tärkeimmät kangas: 100% Polyamidi


- Paino: 0,25 kgTekniikka:


UPF-50 +


Erinomainen UV-suoja, jotta voit nauttia auringosta ja kiipeilyyn hyvin suojattu. UPF luokitus 50 + tarkoittaa sitä, että tietyn pala kangasta mahdollistaa alle 2% (<1/50) UV-säteiltä, ​​jotka lyödä sitä läpäisemään. Tämä on sama kuin 98% UV-suoja.


UV-suoja luodaan valinnan kuitujen, kutoa, ja materiaalin paksuus tai sisällyttämällä titaanidioksidia "suojaseinällä" kankaaseen. Titaanidioksidi on täysin ympäristöystävällinen ja on arvioiden EU vaarattomiksi.


Green Shape on Vaudes laatumerkki tuotteille, jotka on erityisesti tuotettu ympäristöystävällisesti. Kriteerit on tiukka vain tuotteet, jotka sisältävät vähintään 90% orgaanista puuvillaa, kierrätettyjä materiaaleja tai Tencel puukuitua, tai ne on värjätty ympäristöystävällisten Vaude eColour prosessin tai jotka täyttävät maailman tiukimmat ympäristönsuojelun vakio Bluesign voi suorittaa Green Muoto laatumerkki.


bluesign-hyväksytty-kangas


Bluesign standardi on maailman ankarimmat tekstiili standardi ympäristönsuojelu, kuluttajansuoja ja työturvallisuutta.


Kaikki ympäristönäkökohdat tuotannon arvioidaan näytöksessä: veden ja ilman päästöjä, melutasoa, energian ja materiaalien käytön sekä työolosuhteita, jotka ovat vaarallisia materiaaleja.


Tuotteita, jotka on valmistettu vähintään 90% bluesign sertifioitu materiaaleja on annettu "Bluesign hyväksyttyjä kangas" etiketti.


Osta nyt VAUDE Farley Bermuda IV niinkin edulliseen hintaan kuin 49.95 $. VAUDE:n valmistama Farley Bermuda IV:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. trekkinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille ulkoilutuotteille. Tarkastele kaikkia Miesten vaatteet-osastomme Housut:a.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet VAUDE Farley Bermuda IV

Housujen tyyppi
Vuodenaika
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Pituus
Henkselit
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje