`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II

VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II

VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II

  • VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II
  • VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II
  • VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II
  • VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II

VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II

Tuotekuvaus VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II

Klassinen t vetoketjut! Erittäin mukava vaellushousut valmistettu ympäristöystävällisistä bluesign® sertifioitu materiaaleja. Leikkaa hyvä kuva jokaisen matkan. Mukava vyötärönauha, suuri osuus venyttää ja Muotoillut polvet antaa korkeatasoista mukavuutta. Helppohoitoinen, nopeasti kuivuva kangas takaa luotettavan toiminnan. Vetoketjulla taskut pitää omaisuutensa turvassa. Tämä tuote on valmistettu Eco Finish ja on ekologisen friendly, vettä hylkivä ja fluorihiilipolymeerit vapaa (PFC ilmainen). Green Shape on VAUDE takaa ympäristöystävällisten tuotteiden kestävistä materiaaleista, resurssien tehokas valmistus ja oikeudenmukainen tuotanto.

Ominaisuudet:

Muotoillut polvet

Voidaan vetoketju Down To 3/4 Pants

Stretch Material

2 Etutaskut käännetystä Zip

1 Leg vetoketjulla

1 takatasku Käänteinen Zip

Vyötärö säädettävissä Velcro

Säädettävä hihansuut Velcro

Tekniset tiedot:

materiaali:

Tärkeimmät kangas: 89% Polyamidi, 11% elastaania.

Paino: 380 g

tekniikka:

Green Info:

Pyrimme hyvät työolosuhteet ja palkat kaikille työntekijöille. Olemme jäsenenä Fair Wear Foundation (FWF) ja olemme sitoutuneet jatkuvasti parantamaan työoloja meidän kaikkien tuotantolaitosten. Me valvoa näitä ehtoja säännöllisesti. VAUDE on saavuttanut johtaja tila, korkein asema FWF jäsenyyden.

Green Shape:

Green Shape on VAUDE takaa ympäristöystävällisten tuotteiden valmistettu kestävästä materiaaleista, luonnonvarojen säästäminen valmistus- ja oikeudenmukainen tuotanto.

Eco_Finish_l:

VAUDE varustettuja tuotteita Eco Finish vedeneristetyille in ympäristöystävällisesti ilman fluorihiilivetyjä (PFC). PFC ovat osa ryhmää kemiallisia yhdisteitä, joita käytetään vedenpitävä uloin kerros paljon ulkona tuotteita. He ovat joutuneet arvostelun siitä, että ei biohajoavia, biokertyvien ja myrkyllisten ja epäillään olevan vahingollisia terveydelle. VAUDE on tehnyt selvästi sitoutunut täysin luopua PFC.

UPF 40+:

[Mukaan Australian / Uuden Seelannin standardin AZ / NZS 4399: 1996] Erittäin korkea UV-suojaus, jotta voit nauttia auringosta ja kiipeilyyn hyvin suojattu. UPF luokitus 40 tarkoittaa sitä, että tiettyä kangas sallii alle 2,5% (<1/40) ja UV-säteiltä, ​​jotka ampuu sen tunkeutumaan through.The UV-suoja syntyy valinta kuitujen kutoa, materiaalin paksuutta tai lisäämällä titaanidioksidin "suojus" kankaaseen. Titaanidioksidi on täysin ympäristöystävällinen ja on mitoitettu EU vaarattomaksi.

Venyttää:

Kankaat venytys tulee joko spandex kankaassa tai tyypistä neuloa tai kutoa käytetty materiaali. Tämä tarjoaa maksimaalisen liikkumisvapauden.

Normaali istuvuus


VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II:een kuuluu VAUDE:n takaama valmistajan takuu. VAUDE:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme ulkoilutuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. trekkinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Naisten vaatteet tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Housuttuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II

Housujen tyyppi
Vuodenaika
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Teknologiat
Pituus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje