`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Farley Stretch T Zip Long Pnats II

VAUDE Farley Stretch T Zip Long Pnats II

VAUDE Farley Stretch T Zip Long Pnats II

VAUDE Farley Stretch T Zip Long Pnats II

  • VAUDE Farley Stretch T Zip Long Pnats II
  • VAUDE Farley Stretch T Zip Long Pnats II
  • VAUDE Farley Stretch T Zip Long Pnats II
  • VAUDE Farley Stretch T Zip Long Pnats II
  • VAUDE Farley Stretch T Zip Long Pnats II

VAUDE Farley Stretch T Zip Long Pnats II

Tuotekuvaus VAUDE Farley Stretch T Zip Long Pnats II

Klassinen juuri tyylikkäämpi! Nämä erittäin mukava vaellus housut olivat täysin uudistettu ja palautetaan uuden ilmeen ja ympäristöystävällisillä bluesign sertifioitu materiaalia.


Uuden vyötärönauha, suuri osuus venyttää ja nivelletty polven segmentit aikaan vieläkin enemmän mukavuutta kuin ennen. Helppohoitoinen, nopeasti kuivuva kangas takaa luotettavan toiminnan. Vetoketjulla taskut pitää taskuihin poimitaan.Ominaisuudet:


- Joustava materiaali


- Muotoillut polvet


- Voidaan vetoketjulla alas shortsit


- 2 etutaskua käännetystä vetoketjulla


- 1 reisitasku vetoketjulla


- 1 takatasku vetoketjulla ja läppä


- Vyötärö säädettävissä tarranauhalla


- Säädettävät hihansuut tarranauhallaTekniset tiedot:


- Tärkeimmät kangas: 88% Polyamidi, 12% elastaania


- Paino: 0,44 kgTekniikka:


Green Shape on VAUDE tae ympäristöystävällisiä tuotteita - kestäviä materiaaleja ja raaka-aineita säästäviä tuotanto. Tavoitteenamme on suojella ihmisen ja luonnon.


bluesign-hyväksytty-kangas


Bluesign standardi on maailman ankarimmat tekstiili standardi ympäristönsuojelu, kuluttajansuoja ja työturvallisuutta.


Kaikki ympäristönäkökohdat tuotannon arvioidaan näytöksessä: veden ja ilman päästöjä, melutasoa, energian ja materiaalien käytön sekä työolosuhteita, jotka ovat vaarallisia materiaaleja.


Tuotteita, jotka on valmistettu vähintään 90% bluesign sertifioitu materiaaleja on annettu "Bluesign hyväksyttyjä kangas" etiketti.


UPF-50 +


Erinomainen UV-suoja, jotta voit nauttia auringosta ja kiipeilyyn hyvin suojattu. UPF luokitus 50 + tarkoittaa sitä, että tietyn pala kangasta mahdollistaa alle 2% (<1/50) UV-säteiltä, ​​jotka lyödä sitä läpäisemään.


Tämä on sama kuin 98% UV-suoja. UV-suoja luodaan valinnan kuitujen, kutoa, ja materiaalin paksuus tai sisällyttämällä titaanidioksidia "suojaseinällä" kankaaseen. Titaanidioksidi on täysin ympäristöystävällinen ja on arvioiden EU vaarattomiksi.


Venyttää


Kankaat venyttää tulee joko spandex kangasta tai tyypin neuloa tai kutoa käytetty materiaali. Kankaat venyttää lisää mukavuutta ja suorituskykyä vaatteita, sillä se tarjoaa erittäin suuren liikkumisvapauden.


Ostaessasi VAUDE Farley Stretch T Zip Long Pnats II:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen VAUDE Farley Stretch T Zip Long Pnats II-tuotteeseesi, jonka olet ostanut trekkinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, ulkoilu-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen VAUDE:n kokoelmaan ja täydentää ulkoilu varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet VAUDE Farley Stretch T Zip Long Pnats II

Housujen tyyppi
Vuodenaika
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Pituus
Henkselit
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje