up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

VAUDE

VAUDE Flocke 6L Backpack

VAUDE Flocke 6L Backpack

VAUDE Flocke 6L Backpack

plus
  • Play videoVAUDE Flocke 6L Backpack
  • VAUDE Flocke 6L Backpack
  • VAUDE Flocke 6L Backpack
  • VAUDE Flocke 6L Backpack

VAUDE Flocke 6L Backpack

Tuotekuvaus VAUDE Flocke 6L Backpack

Lapsiystävällinen ja käytännöllinen - se on selvästi Flocke, ystävällinen ja käytännöllinen lammasreppu kouluun tai muihin seikkailuihin. Toinen kohokohta: siinä yhdistyvät vankka 600D-materiaali (50% kierrätettyjä PET-pulloja) luonnonmateriaaleihin (70% kierrätetty hamppu ja 30% orgaaninen puuvilla). Sen anatomiset olkahihnat ovat todella mukavia matkalla päiväkotiin tai pienelle vuorikiertueelle. Lampaan nenä voidaan myös taittaa ylöspäin, jotta vaatteet tai muut tarvikkeet voidaan vaihtaa alla. Kaksi ulompaa verkkotaskua tarjoavat kodin vesipulloon ja sadetakkiin kaiken muun kanssa, mitä he tarvitsevat liikkeellä ollessa - ja myös päälokero vetoketju on lapsiystävällinen. Heijastavilla elementeillä. Tämä tuote on valmistettu ympäristöystävällisellä, vettä hylkivällä Eco Finish -laitteella ja valmistettu ilman fluorattuja hiilivetyjä (PFC). VAUDE Green Shape -merkki merkitsee ympäristöystävällisiä, toimivia tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista.

Ominaisuudet:

Easy Fit -hihnat ovat lapsiystävällisiä

Helppo vetoketju

2 sivutaskutaskua pitävät pieniä vesipulloja

Märkiä sadetakkeja voidaan säilyttää taitetun nenän alla

Salainen tasku nenän alla

Heijastavat elementit

Silmukka ripustettavaksi

Nimitarra sisällä

Tekniset tiedot:

Paino: 220 g

Tilavuus: 6 l

Mitat: 29 x 21 x 17 cm

materiaali:

Pääkangas: 100% polyesteri; 600 D polyuretaanipäällysteinen; Kontrastikangas: 55% tinkiä, 45% puuvillaa (orgaaninen); : 100% polyuretaania; 1000 D kierrätetty hamppupuuvilla; Vuori: 100% polyamidia; 200 D polyuretaanipäällysteinen.

tekniikka:

Fair Wear -säätiö:

Pyrimme hyviin työoloihin ja palkkoihin kaikille työntekijöille. Olemme Fair Fair Wear -säätiön (FWF) jäsen ja olemme sitoutuneet parantamaan jatkuvasti työoloja kaikissa tuotantolaitoksissamme. Seuraamme näitä ehtoja säännöllisesti. VAUDE on saavuttanut johtaja-aseman, korkeimman FWF-jäsenyyden.

Vihreä muoto:

Green Shape -merkillä tarjoamme toimivia, ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista. Niitä valmistetaan oikeudenmukaisissa työolosuhteissa koko toimitusketjun ajan. Merkinnän perusteet ovat tiukat ja avoimet. Niitä tarkistetaan jatkuvasti ja ne kattavat tuotteen koko elinkaaren suunnittelusta tuotantoon, hoitoon ja kunnossapitoon saakka korjaukseen ja tuotteen käyttöiän loppuun saakka. Lisätietoja Green Shape -sovelluksesta.

Hamppu:

Tämä tuote sisältää luonnonhamppukuituja. Hamppu on sitkeä, kestävä kasvi, joka on luonnostaan kestävä ja nopeasti kasvava. Se vaatii vähän vettä viljelyyn, ei lannoitteita eikä torjunta-aineita. Tämä tekee siitä ympäristöystävällisen, uusiutuvan luonnonvarojen. Varsista saadut kuidut kehrätään kestävien kankaiden valmistamiseksi. Näitä kankaita käytetään sitten laadukkaiden, kestävien tuotteiden luomiseen, jotka korostavat VAUDE: n sitoutumista kestävään kehitykseen. Lisätietoja hampusta.

Es_recypet:

Tämä tuote sisältää materiaalia, joka on valmistettu kierrätetyistä PET-muovipulloista. Pullot kerätään, puhdistetaan, sulatetaan ja jalostetaan korkealaatuisiksi langoiksi, joita käytämme luomaan aivan uusia VAUDE-tuotteita, mikä säästää sekä resursseja että energiaa. Lisätietoja kierrätetyistä materiaaleista.

Luomupuuvilla:

Tämä tuote sisältää sertifioitua luomupuuvillaa, joka on tuotettu tiukkojen ympäristöstandardien mukaisesti - ilman kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita ja alhaisempi vedenkulutus kuin tavanomaisissa viljelymenetelmissä. Loppujen lopuksi haluamme, että tunnet olosi hyväksi tuotteemme kanssa. Lisätietoja orgaanisesta puuvillasta.

Kierrätetyt materiaalit:

VAUDE käyttää kierrätettyjä materiaaleja (esim. PET-pulloista) tämän tuotteen valmistuksessa. Tämä säästää jopa 50% energia- ja hiilidioksidipäästöissä sekä fossiilisissa raaka-aineissa. Lisätietoja kierrätetyistä materiaaleista.

Eko-viimeistely:

Tämä tuote on vettä hylkivä Eco Finish -tuotteemme. VAUDE-tuotteen pintaan levitettynä se sadeveden kerääntyy yksinkertaisesti pintaan - käyttämättä ympäristölle haitallisia fluorihiilivetyjä (PFC). Eco Finish suojaa sinua sateelta ja auttaa pitämään luonnon puhtaana. Lisätietoja Eco Finishistä.

Uusiutuvat materiaalit:

VAUDE käyttää uusiutuvia vihannes- tai eläinperäisiä luonnonvaroja tämän tuotteen valmistuksessa. Tämä säästää fossiilisia raaka-aineita.


VAUDE Flocke 6L Backpack on paras tuote ulkoilutavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Reputtuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Reput ja matkalaukuttuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset trekkinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman VAUDE-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet VAUDE Flocke 6L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up