`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Freney Hybrid II

VAUDE Freney Hybrid II

VAUDE Freney Hybrid II

VAUDE Freney Hybrid II

  • VAUDE Freney Hybrid II
  • VAUDE Freney Hybrid II
  • VAUDE Freney Hybrid II
  • VAUDE Freney Hybrid II
  • VAUDE Freney Hybrid II

VAUDE Freney Hybrid II

Tuotekuvaus VAUDE Freney Hybrid II

kevyt terminen liivi vuorikiipeilyä varten # lämmin # helppo hoitaa, kompakti # ympäristöystävällinen valmistus kevyt ja helppohoitoinen monipuolinen liivi. venytyselementit takaavat optimaalisen liikkumisvapauden vuorikiipeilyn aikana. Lämminhupulla varustetulla lämpöliivillä varustetulla lomakkeella on hyvin pieni pakkauskoot ja se löytyy aina pakkauksestasi vuoristomatkalla. se voidaan myös yhdistää täydellisesti sade- ja tuulitakkeihin. laadukkaat nylon-ulkomateriaalipisteet antavat sen pienen painon ja suuren kulutuskestävyyden ansiosta. venytysmateriaali on valmistettu kierrätetystä polyamidista, joka saadaan materiaaleista, kuten kalastusverkoista upcycling-prosessissa. Tämä tuote on valmistettu ympäristöystävällisestä, vedenkestävästä ekologisesta viimeistelystä ja valmistettu ilman fluorihiilivetyjä (pfc). vihreän vihreän tarran merkki tarkoittaa ympäristöystävällisiä, toiminnallisia tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista. & Nbsp; ohut, urheilullinen leikattu pehmustettu vetoketju takaläpällä 1 rintatasku vetoketjulla 2 vetoketjullisella vetoketjulla.

trekkinn:stä, omasta ulkoiluverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia VAUDE Freney Hybrid II tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös VAUDE:n tuotteita, kuten Freney Hybrid II, kuten Miesten vaatteet kategoriasta ulkoilu verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen ulkoilu varusteisiin ja tsekkaa myös VAUDE Freney Hybrid II:n asiakasarviot.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet VAUDE Freney Hybrid II

Vuodenaika
Huppu
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje