`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Freney Hybrid II

VAUDE Freney Hybrid II

VAUDE Freney Hybrid II

VAUDE Freney Hybrid II

  • VAUDE Freney Hybrid II
  • VAUDE Freney Hybrid II
  • VAUDE Freney Hybrid II
  • VAUDE Freney Hybrid II
  • VAUDE Freney Hybrid II

VAUDE Freney Hybrid II

Tuotekuvaus VAUDE Freney Hybrid II

Kevyt ja helppohoitoinen yleisliivi: Freney Hybrid Vest on pehmustettu kierrätetyllä polyesteri-synteettikuidulla (PrimaLoft & reg; Silver Insulation Eco). Joustavat osat takaavat vuorikiipeilyn optimaalisen liikkumisvapauden. Tiukka eristetty liivi, jossa on lämmin huppu, vie hyvin vähän tilaa ja löytää aina paikan laitteistoon vuoristoretkien aikana. Eristysliivi voidaan myös yhdistää täydellisesti sadetakkeihin ja tuulitakkeihin. Laadukkaan nailonin ulkomateriaali erottuu pienemmästä painostaan ja samalla suuresta kulutuskestävyydestään. Elastinen materiaali on valmistettu kierrätetystä polyamidista, joka uutetaan tekstiilimateriaalien kierrätysprosessilla, s. ex. kalaverkot. Tämä tuote on vesitiivis Eco Finishillä ilman fluorihiilivetyjä (PFC), jotka ovat haitallisia ympäristölle. Erottuva VAUDE Green Shape tunnistaa, että tuotteemme ovat toiminnallisia ja kunnioittavia ympäristöön ja valmistetaan kestävistä materiaaleista.

Löydä suosikki Miesten vaatteetmallisi ja nauti ulkoilusta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen VAUDE Freney Hybrid II:n. Jos sinulla kysyttävää VAUDE Freney Hybrid II:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä ulkoiluasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet VAUDE Freney Hybrid II

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje