up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

VAUDE
360

VAUDE Jura 32L Backpack

VAUDE Jura 32L Backpack

plus
  • 360VAUDE Jura 32L Backpack
  • Play videoVAUDE Jura 32L Backpack
  • VAUDE Jura 32L Backpack
  • VAUDE Jura 32L Backpack

VAUDE Jura 32L Backpack

Tuotekuvaus VAUDE Jura 32L Backpack

Miesten Skarvanin biopohjaiset housut ovat toiminnallisuuden ja kestävyyden innovaatio:

Näiden housujen materiaali on 62% risiiniöljypohjaista polyamidia, mikä lisää niiden kestävyyttä ja minimoi merkittävästi niiden ekologisen jalanjäljen.

Housut ovat erittäin joustavia, mutta säilyttävät muotonsa. Joustavan vyötärönauhan ja hieman nivelletyt polvet ovat ihanteellisia raitisilman faneille, jotka rakastavat liikkua.

Ominaisuuksiin kuuluu kaksi sivutaskua ja yksi vetoketjutasku kummallekin jalalle ja istuimelle tärkeille pienille esineille.

VAUDE Green Shape -etiketti tarkoittaa ympäristöystävällisiä, toimivia tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä ja bluesign®-sertifioiduista materiaaleista.


Onko VAUDE Jura 32L Backpack etsimäsi tuote? trekkinn:sta löydät kaikenlaisia Reputtuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi VAUDE on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet ulkoiluverkkokaupasta.

Ominaisuudet VAUDE Jura 32L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erinomainen

-

Hyvä muotoilu ja hyvännäköinen, pidän repusta erittäin paljon ~~

Vaude jura 32l

-

kiinteä ja tavallinen, ei voi odottaa, että tuo sen vuorille

Vaude jura 32l reppu

-

Testasin repun saapumisen jälkeisenä päivänä, erinomainen päiväretkille, laitoin 3 pulloa 1 litra vettä, ruokaa, ponchoja, paristoja, kiikareita, varaosia, tilaa jäljellä, kävelin noin 8 tuntia vuoristossa noin 1100 metrin korkeusero, mukava olkapäillä ja mukava lannerangan tuki. Olen erittäin tyytyväinen ostoon.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up