`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Kapsiki II

VAUDE Kapsiki II

VAUDE Kapsiki II

VAUDE Kapsiki II

  • VAUDE Kapsiki II
  • VAUDE Kapsiki II
  • VAUDE Kapsiki II
  • VAUDE Kapsiki II
  • VAUDE Kapsiki II
  • VAUDE Kapsiki II

VAUDE Kapsiki II

Tuotekuvaus VAUDE Kapsiki II

Erittäin kevyt ja tyylikäs vedenpitävä kaupunki ja matkat! Ympäristöä kunnioittava Kapsiki Coat II, jossa on 2,5 kerrosta materiaalia, on täysin vedenpitävä ja hengittävä, ja painaa vain 350 g. Tämä pienikokoinen sadetakki voidaan säilyttää omassa taskussa, jolloin siitä tulee olennainen kohde millä tahansa matkalla. Käänteinen vetoketju mahdollistaa pääsyn housujen taskuun ilman kastumista, kun sataa. Ja jos aurinko nousee jälleen, säädettävä leveyssuojus voidaan rullata ja säilyttää helposti kaulassa. Polyvalenttinen takki, jossa on pehmeä kosketus ja joka parantaa siluettia, valmistettu päämateriaalista bluesign & reg; todistus. Erottuva VAUDE Green Shape tunnistaa, että tuotteemme ovat toiminnallisia ja kunnioittavia ympäristöön ja valmistetaan kestävistä materiaaleista.

Pidätkö VAUDE Kapsiki II tuotteesta? Käy ulkoilu verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Naisten vaatteettuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki ulkoilutuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Naisten vaatteet valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet VAUDE Kapsiki II

Takin tyyppi
Vuodenaika
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Huppu
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje