`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Kofel LW

VAUDE Kofel LW

VAUDE Kofel LW

VAUDE Kofel LW

  • VAUDE Kofel LW
  • VAUDE Kofel LW
  • VAUDE Kofel LW
  • VAUDE Kofel LW
  • VAUDE Kofel LW
  • VAUDE Kofel LW

VAUDE Kofel LW

Tuotekuvaus VAUDE Kofel LW

Kaikki arounder ekologisen tajuissaan vuorikiipeilijöiden: erittäin kevyt 2 kerros takki valmistettu resurssien säästäminen bluesign® sertifioitu materiaali kainaloissa ilmanvaihto, irrotettava huppu ja korkea asettaa taskut, jotka ovat helposti saatavilla, kun yllään pakkaus. Hengittävä kalvo suojaa tuulelta ja sateelta tehden luotettavan kumppani vuoristossa.

Ominaisuudet:

Muotoillut hihat

2 vetoketjullista taskua

Nyörisäätö helmassa, säädettävissä taskujen

Säädettävät hihansuut tarranauhalla

Irrotettava, säädettävä huppu

Kainalo tuuletus vetoketjut

Tekniset tiedot:

Tärkeimmät kangas Face: 100% Polyamidi

Kalvo: 100% polyuretaania

Verkkovuori: 100% polyesteriä

Vuori: 100% Polyamidi.

Paino: 384 g

tekniikka:

Fair Wear Foundation:

Pyrimme hyvät työolosuhteet ja palkat kaikille työntekijöille. Olemme jäsenenä Fair Wear Foundation (FWF) ja olemme sitoutuneet jatkuvasti parantamaan työoloja meidän kaikkien tuotantolaitosten. Me valvoa näitä ehtoja säännöllisesti. VAUDE on saavuttanut johtaja tila, korkein asema FWF jäsenyyden.

Bluesign tuote:

Bluesign® järjestelmä on maailman tiukimmat standardin ympäristönsuojeluun, kuluttajansuojaan ja työturvallisuuteen. Kaikki näkökohdat tuotteen, jotka liittyvät ympäristöön testataan kriittisesti ja optimoitu pysyvästi: materiaalien, energian, veden, jäteveden, poistoilma, melua, jätteitä, käsittely vaarallisten aineiden. Tuote voidaan myönnetty "bluesign® tuote" label vain, jos vähintään 90% tekstiilien pinnan ja 30% ainesosista käytetyt bluesign® sertifioitu.


Kaikki Takit kategorian ulkoilu tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. trekkinn:sta löydät täyden VAUDE-kokoelman Miesten vaatteet tuotteita. VAUDE:n Kofel LW:een hinta on 119.95 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet VAUDE Kofel LW

Takin tyyppi
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Teknologiat
Huppu
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje