`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Lizard Seamless 2-3P

VAUDE Lizard Seamless 2-3P

VAUDE Lizard Seamless 2-3P

VAUDE Lizard Seamless 2-3P

  • VAUDE Lizard Seamless 2-3P
  • VAUDE Lizard Seamless 2-3P
  • VAUDE Lizard Seamless 2-3P
  • VAUDE Lizard Seamless 2-3P
  • VAUDE Lizard Seamless 2-3P

VAUDE Lizard Seamless 2-3P

Tuotekuvaus VAUDE Lizard Seamless 2-3P

Power Lizard Seamless 2 3P painaa hyvin vähän, mutta tarjoaa paljon mukavuutta.

Suunnittelijat ovat poistaneet tarpeettomat saumat tässä kevyessä ja myrskynkestävässä 2 3 hengen kaksiseinäisessä teltassa. Nerokas silikonisidontatekniikka takaa täydellisen vedenpitävyyden ja siistin, puhtaan muotoilun.

Yksipuoliset suljetut napakanavat ja kaksinkertainen nousu tekevät teltasta entistä vakaamman ja helpommin pystytettävän.

Erinomaisen ilmanvaihdon ansiosta se on täydellinen valinta painoon optimoiduille matkoille, vaelluksille tai vuoristomatkoille.

Ja Power Lizard Seamless 2 3P -pakkaus on hyvin pieni, joten se on suosikkimme pidemmille vaellusretkille! VAUDE Green Shape -etiketti tarkoittaa ympäristöystävällisiä ja toimivia tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista.


Tervetuloa VAUDE Lizard Seamless 2-3P erikoistarjoukseemme. trekkinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia ulkoiluvarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa ulkoilutuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Teltat.

Ominaisuudet VAUDE Lizard Seamless 2-3P

Käyttäjänumero
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje