up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

VAUDE

VAUDE Makuupussi Sioux 100 Synteettinen

plus
  • Play videoVAUDE Makuupussi Sioux 100 Synteettinen
  • VAUDE Makuupussi Sioux 100 Synteettinen

VAUDE Makuupussi Sioux 100 Synteettinen

Tuotekuvaus VAUDE Makuupussi Sioux 100 Synteettinen

Lämpöä missä ja milloin sitä tarvitset! Tämä erittäin kevyt, hengittävä ja helppohoitoinen 3 kausi synteettinen täyttää muumio makuupussi on myös ympäristön kannalta kestävä, valmistettu bluesign sertifioitu materiaaleja.


Sensofiber mikro Täytteenä heijastaa kehon lämpöä vielä tehokkaasti siirtää kosteutta pois iholta ja niin pitää ihanan mukava nukkua ilmasto.


Kuten kaikki synteettiset kuidut, Sensofiber lämmittää myös kosteana, on nopeasti kuivuva, helppohoitoinen ja pitkäikäinen. Sioux 100 on kevyt ulkona makuupussi pieni pakkauskoko retkeilyyn ja mökki matkat lämpimämpää alueilla.Ominaisuudet:


Sisätasku olennaiseen

Retkeilykohteita miedossa ilmastossa

Body muotoiltu muumio leikkaus optimaalisen lämmön hallinta

Muotoiltu huppu

Poikkeuksellisen pehmeä ja ihoystävällinen kangas Bluesign standardinTekniikka:


Green Info:

Green Shape on VAUDE tae ympäristöystävällisten tuotteiden valmistettu kestävästä materiaaleista ja luonnonvarojen säästävä tuotanto. Paras ihminen ja luonto. Kriteerit ovat tiukat: Tuotetta saa käyttää vain kantavat Green Shape Label kun se täyttää "bluesign tuote" standardeja tai on värjätty VAUDE eColour, tai on valmistettu vähintään 90% ympäristöystävällisiä materiaaleja, kuten • Bluesign hyväksytyn kangas • luomupuuvillaa • kierrätysmateriaaleja • näiden yhdistelmä ainakin 35% Tencel tai hamppua.


Bluesign:

bluesign hyväksytty fabricbluesign on maailman tiukimmat standardi ympäristön, kuluttajansuojan ja työvoiman suojelu. Kaikki ympäristöön liittyviä tuotannolliset näkökohdat arvioidaan ja pysyvästi optimoitu: materiaalit, energia, vesi, veden ja ilman päästöjä, melutasoa, jätteiden, käsittely vaarallisten aineiden. Tuotteet on valmistettu vähintään 90% bluesign sertifioitu materiaaleja on merkitty "bluesign hyväksytty kangas".


Tilaa VAUDE:n tuotteet, kuten Makuupussi Sioux 100 Synteettinen, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu trekkinn:aan, omaan ulkoilu verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma VAUDE Makuupussi Sioux 100 Synteettinen jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet VAUDE Makuupussi Sioux 100 Synteettinen

Mukavuusrajalämpötila
Väri
Sukupuoli
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kätevä ja hyvä vastine rahalle

-

Hyvä vastine rahalle, käyttökelpoinen kesä ja talvi. Ei sovellu negatiivisiin lämpötiloihin.

Erinomainen travellingin kuuma norden

-

Olen käyttänyt tätä erittäin kompakti makuupussi Afrikassa ja muita kuumia kohteita matkoilla. Sen koko on helppo kaksi tuottavalle ja kuljettaa. Käytin matkustaa silkki liner nukkumiseen, mutta tämä on mukavampaa minulle. Voin käyttää sitä peitto hotelleissa tai makuupussina aikana camping. Käytin sitä Tanskan kesällä, mutta tarvitset pehmoinen liner det til pitää lämpimänä. In, jonka lyhyempi versio ja sen ok, vaikka olen 168 cm. Valitsi att fordi alemman paino yms Lapseni rakastavat sitä yhtä hyvin ... vuori on mukava jopa när käytät sitä kuumissa olosuhteissa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up