up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

VAUDE

VAUDE Meglis 700 Synthetic Sleeping Bag

VAUDE Meglis 700 Synthetic Sleeping Bag

plus
  • Play videoVAUDE Meglis 700 Synthetic Sleeping Bag
  • VAUDE Meglis 700 Synthetic Sleeping Bag
  • VAUDE Meglis 700 Synthetic Sleeping Bag

VAUDE Meglis 700 Synthetic Sleeping Bag

Tuotekuvaus VAUDE Meglis 700 Synthetic Sleeping Bag

Lämmin synteettinen täyttö 3 vuodenajan makuupussi innovatiivisella kierrerakenteella, poikkeuksellisen mukava ja joustava, käytännöllisillä käsiaukkoilla, ympäristöystävällinen valmistus.
Etsitkö mukavaa, lämmintä ja viihtyisää, innovatiivista makuupussi? Meglis 700 XL SYN on syytä katsoa! Sen nerokas kierrekuvio on ensin maailman tuotannossa. Vain muutamia kangaskappaleita tarvitaan tehokkaasti estämään kylmäpisteitä, vähentämään jätteet minimiin ja suojelemaan ympäristöä.
Yhdistettynä helppohoitoiseen Sensofiber-täyttöön, Meglis 700 XL SYN on lämpötehon ihme ja soveltuu erityisen hyvin keväällä, kesällä ja syksyllä.
Sen joustava rakenne tarjoaa noin 25 30% enemmän liikkumisvapautta kaikkiin suuntiin.
Kaksi käytännöllistä käsiaukkoa mahdollistavat ruoanlaiton, lukemisen ja syömisen jopa ollessasi mukavassa makuupussissa.
Joten voit käyttää laukkuasi täysimääräisesti, milloin tahansa päivästä tai yöstä.
Tuotekehittäjämme viettivät todellakin jonkin aikaa konepellin parissa. Siinä on erilaisia kiristysnauhoja täydelliseksi säätämiseksi tarpeitasi riippumatta.
Pehmeä lämmin kaulus pesii täydellisesti kaulaasi eikä tarvitse nauhoja.
VAUDE Green Shape -merkki merkitsee ympäristöystävällisiä, toimivia tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista.
OMINAISUUDET:
Sensofiber-täyttö parhaan mahdollisen nukkumismukavuuden saavuttamiseksi ja eristävä sisätasku välttämättömille leikkauskuvioille, jotka ovat tehokkaita valmistuksessa ja uutuus muotoilussa. Äärimmäinen joustava rakenne, joka varmistaa rajoittamattoman liikkumisen nukkumisen parissa tiukka ja lämpimän makuupussin lämpötehokkaan istuvuuden kanssa.
venytys mahdollistaa rajoittamattoman ja mukavan istumisen makuupussissa.
enemmän mukavuutta kehon muotoiltu muumio leikkaus optimaalista lämmönhallintaa varten uusi, anatomisesti lämmin kaulus jalkarasia muotoiltu huppu poikkeuksellisen pehmeä ja ihoystävällinen kangas bluesign®-vakiopuoliaukolla käsien pitkälle sivulle vetoketjulle jalkaosaan asti.
Pääkangas: 100% polyesteri 50D 300T Ripstop -vuori: 100% polyesteri 50D 300T Täyttö: 100% polyesteri 7D Sensofiber0,000.


Tutustu nyt ulkoilu valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja VAUDE-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. trekkinn:sta, omasta ulkoilu verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia VAUDE tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: VAUDE Meglis 700 Synthetic Sleeping Bag. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet VAUDE Meglis 700 Synthetic Sleeping Bag

Mukavuusrajalämpötila
Väri
Sukupuoli
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up