`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Miskanti II

VAUDE Miskanti II

VAUDE Miskanti II

VAUDE Miskanti II

  • VAUDE Miskanti II
  • VAUDE Miskanti II
  • VAUDE Miskanti II
  • VAUDE Miskanti II
  • VAUDE Miskanti II

VAUDE Miskanti II

Tuotekuvaus VAUDE Miskanti II

Olipa kyseessä eristyksellinen vuoristomatka myöhään syksyllä tai talvimatka lonkan syvällä jauhemaalilla - lämmin softshell-takki tarjoaa parhaan säänsuojelun, joka on yhdistetty erinomaisen mukavuuden ja erinomaisen mikroilmaston kanssa. Miskanti S -takki yhdistää tuulen suojauksen, liikkumisvapauden ja erinomaisen hengittävyyden premium-tuulenpitävän Storm-materiaalin ansiosta. Stretchy Windproof Storm -materiaali on sijoitettu käsivarsille, hartioille ja vartaloille, mikä tarjoaa luotettavan suojan tuulelta ja säältä. Sitä käytetään myös silloin, kun olkahihnat ja lantiolevy jakavat kuorman kehollesi. Käsivarsien ja sivujen alla olevat vyöhykkeet, jotka on valmistettu poikkeuksellisen joustavasta ja kosteutta kuljettavasta fleecestä, takaavat erinomaisen kehon mikroklimatuksen. Lämmin sisävuori on pehmeä ja kodikas ja kuljettaa kosteutta ulospäin. Kaksi korkeampaa vetoketjullista taskua on myös helppo käyttää pakkausta käyttäessäsi ja tarjoavat tilaa hatulle tai kartalle. Tämä tuote on valmistettu Eco Finishista ja ympäristöystävällisestä vedenkestävästä viimeistelystä ilman fluorihiilivetyjä (PFC). VAUDE Green Shape -merkki merkitsee kestävistä materiaaleista valmistettuja ympäristöystävällisiä, toiminnallisia tuotteita.

Vihreä info:

Fair Wear -säätiö:

Pyrimme kaikkien työntekijöiden hyviin työoloihin ja palkkoihin. Olemme Fair Wear Foundationin (FWF) jäsen ja olemme sitoutuneet jatkuvasti parantamaan työoloja kaikissa tuotantolaitoksissamme. Seuraamme näitä olosuhteita säännöllisesti. VAUDE on saavuttanut johtajan aseman, FWF-jäsenyyden korkeimman aseman.

Vihreä muoto:

Green Shape -merkinnällä tarjoamme toimivia, ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista. Ne valmistetaan oikeudenmukaisissa työolosuhteissa koko toimitusketjussa. Merkinnän kriteerit ovat tiukat ja avoimet. Niitä tarkastellaan jatkuvasti ja ne kattavat tuotteen koko elinkaaren suunnittelusta, tuotannosta, hoidosta ja ylläpidosta, korjauksesta ja tuotteen käyttöiän päättymisestä. Lue lisää vihreästä muodosta.

Eco Finish:

Tässä tuotteessa on vettä hylkivä Eco Finish. VAUDE-tuotteen pintaan sovellettuna se aiheuttaa sadevettä yksinkertaisesti hioa pinnalle - ilman ympäristöystävällisiä fluorihiilivetyjä (PFC). Eco Finish suojaa sinua sateelta ja auttaa pitämään luonnon puhtaana.

Ominaisuudet:

nivelletyt hihat

Edessä vetoketju takaläpällä

1 rintatasku sauman vetoketjulla

2 vetoketjullista taskua

säädettävä huppu

Vetoketju alareunassa, taskujen kautta säädettävä

Säädettävä hihansuissa tarrakiinnitys

tekniikka:

Venyttää:

Kankaan venytys tulee joko kankaan spandexistä tai materiaaliin käytetystä neulosta tai kudoksesta. Tämä tarjoaa maksimaalisen liikkumisvapauden.

Tuulenpitävä pro:

Tuulenpitävä Pro on kahden eri kankaan teknologian yhdistelmä. Käytämme kovaa 100% tuulenpitävää kangasta ja hengittävää 80% tuulenpitävää kangasta. Nämä ovat strategisesti sijoitettu jokaisessa vaatteessa, jotta vuoristo- ja pyöräilijöiden suorituskykyä voidaan optimaalisesti vaikuttaa. Lue lisää tuulensuojasta pyörävaatteissa ja tuulensuojelussa vuoristossa urheiluvaatteissa.

Normaali istuvuus


VAUDE Miskanti II erikoistarjous on sinua varten! Käy trekkinn:ssa, kun haluat uusia ulkoiluvarusteesi. trekkinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten VAUDE, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Miesten vaatteettuotteet.

Ominaisuudet VAUDE Miskanti II

Kestävyys VAUDE Miskanti II

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje