`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Miskanti S

VAUDE Miskanti S

VAUDE Miskanti S

VAUDE Miskanti S

VAUDE Miskanti S

  • VAUDE Miskanti S
  • VAUDE Miskanti S
  • VAUDE Miskanti S
  • VAUDE Miskanti S
  • VAUDE Miskanti S
  • VAUDE Miskanti S
  • VAUDE Miskanti S

VAUDE Miskanti S

Tuotekuvaus VAUDE Miskanti S

Lämmin softshell-takki vaelluksille, erilliset tuulenpitävät ja hengittävät materiaalialueet, erittäin joustava, ympäristöystävällinen tuotanto.

Olipa kyseessä yksittäinen vuoristokäynti myöhään syksyllä tai talvi vaellus hip-syvän jauheen lumessa, lämmin softshell-takki tarjoaa parhaan säänsuojan, joka yhdistettynä erinomaiseen mukavuuteen ja erinomaiseen mikroilmastoon.

Miskanti S Jacket yhdistää tuulenpitävyys, liikkumisvapauden ja erinomaisen hengittävyyden palkitun Windproof Storm -materiaalin ansiosta.

Stretchy Windproof Storm Material on sijoitettu käsivarsille, hartioille ja vartaloille tarjoamaan luotettavaa suojaa tuulta ja säästä.

Sitä käytetään myös silloin, kun olkahihnat ja lantiovyö jakavat kuorman keholle.

Alle ja sivuille vyöhykkeet, jotka on valmistettu poikkeuksellisen joustavista ja kosteutta kuljettavista fleece-tuotteista, takaavat erinomaisen säätelyn bodys-mikroilmaston.

Lämmin sisävuori on pehmeä ja kodikas ja kuljettaa kosteutta ulospäin.

Kaksi korkeammat vetoketjutaskut ovat myös helppokäyttöisiä yllään pakkauksessa ja tarjoavat tilaa hatulle tai kartalle.

Tämä tuote on valmistettu Eco Finish -tuotteella ja ympäristöystävällisellä vedenkestävällä viimeistelyllä ilman fluorihiilivetyjä (PFC).

VAUDE Green Shape -tunniste on ympäristöystävällinen, toimiva ......


Tutustu nyt kaikkiin Miesten vaatteet tuotteisiimme, jotka löydät trekkinn:sta, kuten VAUDE Miskanti S. Osta nyt VAUDE Miskanti S ja säästä paljon puhdasta rahaa Takit tuotteista. Lisäksi, VAUDE-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että ulkoiluverkkokaupastamme voit löytää VAUDE Miskanti S:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? trekkinn:n Miesten vaatteet tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet VAUDE Miskanti S

Takin tyyppi
Vuodenaika
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Huppu
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje