up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

VAUDE

VAUDE Navajo 500 Synthetic Sleeping Bag

plus
  • Play videoVAUDE Navajo 500 Synthetic Sleeping Bag
  • VAUDE Navajo 500 Synthetic Sleeping Bag

VAUDE Navajo 500 Synthetic Sleeping Bag

Tuotekuvaus VAUDE Navajo 500 Synthetic Sleeping Bag

Makuupussi tai lämmin peitto? Hengittävä, tilava suorakaiteen muotoinen 3 kausi keinokuitumakuupussi valmistettu ympäristöystävällisiä bluesign® sertifioitu materiaaleja. Tämä suorakaiteen muotoinen makuupussi voit helposti pari kaksi pussia tarjoamaan optimaalisen lämpötilan tarvitset. Sensofiber Mikro Täytteenä heijastaa kehon lämpöä vielä tehokkaasti siirtää kosteutta pois iholta ja siten ylläpitää ihanan mukava nukkua ilmasto. Kuten kaikki synteettiset kuidut, Sensofiber lämmittää myös kosteana, on nopeasti kuivuva, helppohoitoinen ja pitkäikäinen. Navajo 500 on vakaasti luotettava, lämmin ulkona makuupussi retkeily ja matkustamon matkat.

Ominaisuudet:

Retkeilykohteita miedossa ilmastossa

Poikkeuksellisen pehmeä ja ihoystävällinen kangas bluesign® standardin

Sensofiber täyttää parhaan nukkumismukavuutta ja eristys

Pareille kaikki Navajo pussit

Zip yhdessä vaihtoehto tarjoaa monia mahdollisia yhdistelmiä

Suorakulmainen leikkaus antaa enemmän jalkatilaa

Voidaan käyttää huopa

Taita yläosa tarjoaa enemmän pään huone

Sopivat pitkille ihmisille, kun sitä käytetään yhdessä erillisessä tyyny

Sisätasku olennaiseen

Tekniset tiedot:

Tärkeimmät kangas: 100% polyesteri; 50D 300T Ripstop; Vuori: 100% polyesteri; 50D 300T; Täyte: 100% polyesteri; 3D Sensofiber.

Paino: 1300 G

Volume: 0000 L

Sleeping Bag Pituus: 220,00 CM

Olkapään Leveys: 80,00 CM

Jalka Leveys: 80,00 CM

Extreme: 12

Comfort: 7

Limit: 2

Täytä Paino: 500,00 G

Kokonaispaino: 1400,00

tekniikka:

Vihreä Muoto: Green Shape on VAUDE takaa ympäristöystävällisten tuotteiden valmistettu kestävästä materiaaleista, luonnonvarojen säästäminen valmistus- ja oikeudenmukainen tuotanto.

Bluesign hyväksytty kangas: bluesign® on maailman tiukimmat standardin ympäristö, kuluttajat ja työvoiman suojelu. Kaikki ympäristön kyseinen tuotanto näkökohdat arvioidaan ja pysyvästi optimoitu: aineet, energia, vesi, veden ja ilman päästöjä, melutasoa, jätteet, käsittely vaarallisten aineiden. Tuotteet on valmistettu vähintään 90% bluesign® sertifioitu materiaaleja on merkitty "bluesign® hyväksytty kangas".

Sensofiber: Sensofiber on mikrokuituista jota käytetään heijastamaan kehon lämpöä henkilön nukkuvan. Sensofiber eristää hyvin myös märkänä, kuivuu nopeasti, on erittäin pitkäikäinen, sekä kestävä ja helppohoitoinen for.Benefits:

    siirtää kosteutta tehokkaasti pois iholta kuivuu nopeasti eristää hyvin märkänäkin


Eco_Finish_l: VAUDE varustettujen tuotteiden Eco Finish vedeneristetyille in ympäristöystävällisesti ilman fluorihiilivetyjä (PFC). PFC ovat osa ryhmää kemiallisia yhdisteitä, joita käytetään vedenpitävä uloin kerros paljon ulkona tuotteita. He ovat joutuneet arvostelun siitä, että ei biohajoavia, biokertyvien ja myrkyllisten ja epäillään olevan vahingollisia terveydelle. VAUDE on tehnyt selvästi sitoutunut täysin luopua PFC.

Rect_shape_l: Klassinen, mukava leikkaus, jossa on vetoketjulla makuupussi voidaan muuntaa tasainen peitto. Jalka huone että suorakulmainen leikkaus antaa voi olla myös haitta: enemmän ilmaa on lämmitettävä sisälle pussiin.

1 layer_construction_l

Yksi kerros rakenne

Hood nyörillä

lämpökaulus

sisätasku

2 tapa zip_l: Kaksisuuntainen vetoketju

Kompression_packsack_l: Compression pakkauspussin

Ostaessasi VAUDE Navajo 500 Synthetic Sleeping Bag:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen VAUDE Navajo 500 Synthetic Sleeping Bag-tuotteeseesi, jonka olet ostanut trekkinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, ulkoilu-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen VAUDE:n kokoelmaan ja täydentää ulkoilu varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet VAUDE Navajo 500 Synthetic Sleeping Bag

Mukavuusrajalämpötila
Väri
Sukupuoli
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erinomainen tuote

-

Huippulaatuinen pussi, erinomainen koko, erityisesti pituussuunnassa. Osti kaikki kolme luokitusta (100, 500 ja 900) ja olen erittäin tyytyväinen heidän kanssaan.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up