up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

VAUDE

VAUDE Navajo 900 Synthetic

plus
  • Play videoVAUDE Navajo 900 Synthetic
  • VAUDE Navajo 900 Synthetic

VAUDE Navajo 900 Synthetic

Tuotekuvaus VAUDE Navajo 900 Synthetic

Makuupussi tai lämmin peitto? Hengittävä, tilava suorakaiteen muotoinen 4 kausi keinokuitumakuupussi valmistettu ympäristöystävällisiä bluesign® sertifioitu materiaaleja. Tämä suorakaiteen muotoinen makuupussi voit helposti pari kaksi pussia tarjoamaan optimaalisen lämpötilan tarvitset. Sensofiber Mikro Täytteenä heijastaa kehon lämpöä vielä tehokkaasti siirtää kosteutta pois iholta ja siten ylläpitää ihanan mukava nukkua ilmasto. Kuten kaikki synteettiset kuidut, Sensofiber lämmittää myös kosteana, on nopeasti kuivuva, helppohoitoinen ja pitkäikäinen. Navajo 900 on vakaasti luotettava, erittäin lämmin ulkona makuupussi retkeily ja matkustamon matkat, myös talvella.

Ominaisuudet:

Retkeilykohteita miedossa ilmastossa

Poikkeuksellisen pehmeä ja ihoystävällinen kangas bluesign® standardin

Sensofiber täyttää parhaan nukkumismukavuutta ja eristys

Pareille kaikki Navajo pussit

Suorakulmainen leikkaus antaa enemmän jalkatilaa

Zip yhdessä vaihtoehto tarjoaa monia mahdollisia yhdistelmiä

Voidaan käyttää huopa

Taita yläosa tarjoaa enemmän pään huone

Sopivat pitkille ihmisille, kun sitä käytetään yhdessä erillisessä tyyny

Sisätasku olennaiseen

Tekniset tiedot:

Tärkeimmät kangas: 100% polyesteri; 50D 300T Ripstop; Vuori: 100% polyesteri; 50D 300T; Täyte: 100% polyesteri; 3D Sensofiber.

Paino: 1800 G

Volume: 0,000 L

Sleeping Bag Pituus: 220,00 CM

Olkapään Leveys: 80,00 CM

Jalka Leveys: 80,00 CM

Extreme: 20

Comfort: 2

Limit: 3

Täytä Paino: 900,00 G

Kokonaispaino: 1950,00

tekniikka:

Vihreä Muoto: Green Shape on VAUDE takaa ympäristöystävällisten tuotteiden valmistettu kestävästä materiaaleista, luonnonvarojen säästäminen valmistus- ja oikeudenmukainen tuotanto.

Bluesign hyväksytty kangas: bluesign® on maailman tiukimmat standardin ympäristö, kuluttajat ja työvoiman suojelu. Kaikki ympäristön kyseinen tuotanto näkökohdat arvioidaan ja pysyvästi optimoitu: materiaalien, energian, veden, vesi ja päästöt ilmaan, melutasot, jätteet, käsittely vaarallisten aineiden. Tuotteet on valmistettu vähintään 90% bluesign® sertifioitu materiaaleja on merkitty "bluesign® hyväksytty kangas".

Sensofiber: Sensofiber on mikrokuituista jota käytetään heijastamaan kehon lämpöä henkilön nukkuvan. Sensofiber eristää hyvin myös märkänä, kuivuu nopeasti, on erittäin pitkäikäinen, sekä kestävä ja helppohoitoinen for.Benefits:

    siirtää kosteutta tehokkaasti pois iholta kuivuu nopeasti eristää hyvin märkänäkin


Eco_Finish_l: VAUDE varustettujen tuotteiden Eco Finish vedeneristetyille in ympäristöystävällisesti ilman fluorihiilivetyjä (PFC). PFC ovat osa kemiallisten yhdisteiden ryhmän, joita käytetään vedenpitävä uloin kerros paljon ulkona tuotteita. He ovat joutuneet arvostelun siitä, että ei biohajoavia, biokertyvien ja myrkyllisten ja epäillään olevan vahingollisia terveydelle. VAUDE on tehnyt selvästi sitoutunut täysin luopua PFC.

Rect_shape_l: Klassinen, mukava leikkaus vetoketjulla makuupussi voidaan muuntaa tasainen peitto. Jalkatilaa että suorakulmainen leikkaus antaa voi olla myös haitta: enemmän ilmaa on lämmitettävä sisälle pussiin.

2 layer_construction_l: kaksikerrosmetallinhoh rakentaminen

Hood nyörillä

Thermal_collar_l: Lämpökaulus

Inner_pocket_l: Sisätasku

2 tapa zip_l: Kaksisuuntainen vetoketju

kompression_packsack_l: Compression pakkauspussin

Haluatko tietää, mitä muita ulkoilutuotteita VAUDE tarjoaa? trekkinn:sta voit tilata kaikkia Makuupussit tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. VAUDE Navajo 900 Synthetic on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet VAUDE Navajo 900 Synthetic

Mukavuusrajalämpötila
Väri
Sukupuoli
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erinomainen tuote

-

Huippulaatuinen pussi, erinomainen koko, erityisesti pituussuunnassa. Osti kaikki kolme luokitusta (100, 500 ja 900) ja olen erittäin tyytyväinen heidän kanssaan.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up