`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Omnis DLX 26L

VAUDE Omnis DLX 26L

  • VAUDE Omnis DLX 26L
  • VAUDE Omnis DLX 26L
  • VAUDE Omnis DLX 26L
  • VAUDE Omnis DLX 26L

VAUDE Omnis DLX 26L

Tuotekuvaus VAUDE Omnis DLX 26L

DLX tarkoittaa Deluxe-tekniikkaa, joka tarkoittaa kaupunkipäivää, jossa on korkean tason tekniset ominaisuudet, jotka on sovitettu vuoristoliikenteestä. Vankka Omnis DLX on tehokas päiväpaketti kaupunkien seikkailijoille, urheilullisesti kallistuneille pyöräliikkeille ja ekoystävällisille pioneereille. Pyörän lukko, kypärä ja turvavalo kiinnitetään helposti pakkauksen etuosaan. Epäsymmetrinen, vesitiivis 3-suuntainen vetoketju on strategisesti sijoitettu, jotta voit avata pakkauksen ylä- ja sivulta pehmustetun kannettavan tietokoneen kannen helpon pääsyn jopa täysin ladatun pakkauksen kanssa. Kotelossa on helposti 13 "kannettavaa tietokonetta ja tabletteja. Pääosastossa olemme lisänneet käteviä taskuja ja lokeroita oikeansuuruisiin asiakirjoihin, USB-muistitikkuun ja kannettavan tietokoneen virtalähteeseen. Etutaskussa voit säilyttää avaimet tai liput. Vesipullo ja sateenkaapeli voidaan säilyttää joustavissa taskussa. Mountain Sports innoittamana ovat pitkäikäiset, vedenpitävät materiaalit, joita käytetään rakentamisessa, vedenpitävät vetoketjut ja mukava jousitusjärjestelmä, johon kuuluu irrotettava hipbeltti. Green Shape on VAUDE-takuu ympäristöystävällisille tuotteille - kestävistä materiaaleista, resurssien säästämisestä ja oikeudenmukaisista tuotantolaitoksista.

Ominaisuudet:

Pehmustettu takana

Epäsymmetrinen avaus helpottaa pääsyä

Vesitiivis pääkotelo

Suora pääsy Notebook-osastoon

Laptop-osasto 15.6

Tablettihihna

Pääosasto järjestäjän kanssa

Etu Zip Pocket

Zip Outside Pocket

2 Side Stretch taskua

Matkapuhelinpocket reppu olkahihnat

Liitäntäkaistat

Kompression hihnat

Irrotettava nauhalenkki

Sternum-hihna

Turvavalaisin

Tekniset tiedot:

Pääkankaat: 100% polyesteriä

400 D Crinkle Plain polyuretaanipinnoitettu

Kontrastikangas: 100% polyesteriä (kierrätetty)

1000 D polyuretaanipäällysteinen

Vuori: 100% polyesteriä

Puuvilla Touch


Osta nyt VAUDE Omnis DLX 26L niinkin edulliseen hintaan kuin 73.49 $. VAUDE:n valmistama Omnis DLX 26L:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. trekkinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille ulkoilutuotteille. Tarkastele kaikkia Reput ja matkalaukut-osastomme Reput:a.

Ominaisuudet VAUDE Omnis DLX 26L

Sukupuoli
Ikä
Rakenne
Tilavuus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje