up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

VAUDE
360

VAUDE Prokyon 22L Backpack

VAUDE Prokyon 22L Backpack

plus
  • 360VAUDE Prokyon 22L Backpack
  • Play videoVAUDE Prokyon 22L Backpack
  • VAUDE Prokyon 22L Backpack
  • VAUDE Prokyon 22L Backpack

VAUDE Prokyon 22L Backpack

Tuotekuvaus VAUDE Prokyon 22L Backpack

Vihreä multi lahjakas! Suorituskykyinen retkeilyreitti kunnianhimoisille matkoille ja ferrata-raiteille. VentActive Hike -rungon takapää takaa kompaktin sovituksen. Uusi EMP-takapaneeli pakkauksen sisällä vakauttaa kuormituksen ja liittää jokaisen eteenpäin eteenpäin samalla, kun estät vaihteistasi painamasta selkääsi. Ergonomiset olkaimet ja kapea pakkaus tarjoaa erinomaisen liikkumisvapauden. Pääosastossa on kaikki mitä tarvitset päiväretkiin; vaelluskartta sopii taskuun etupuolella. Siinä on avaimen, rahan tai asiakirjojen kannen suojatasku. Pakkaus voidaan pakata sivuhihnoilla tarvittaessa. Sivutasku vie drinkin pullon, käsineen tai hattu. Prokyon ei ole vain hyvin monipuolinen, vaan myös pisteitä ekologisen valmistajan kanssa. Tämä tuote on valmistettu Eco Finish, ympäristöystävällinen, fluorihiilivapaa, vettähylkivä pinta (PFC-vapaa). VAUDE Green Shape -tunnisteella tarkoitetaan ympäristöystävällisiä, toimivia tuotteita kestävistä materiaaleista.

Ominaisuudet:

integroitu EMP-takapaneeli estää painepisteet ja tarjoaa täydellisen joustavuuden

ErgoShape-olkahihnat optimaalisen liikkumisvapauden takaamiseksi

pienet lantiosarjat siivet turvalliseen istuvuuteen

vetoketjullinen tasku kannessa

ylimääräinen vetoketjutasku sisäpuolella

vetoketjutasku

1 sivutasku tasku

sivujen puristushihnat

yksi napa kiinnityspiste

rintalastan hihna ja putkipidikkeen kiinnike

avaaminen hydrausjärjestelmään

sadesuoja: mukana

Tekniset tiedot:

materiaali:

Pääkankaasta: 100% polyamidia; 210 D HT Maxi Ripstop Polyuretaanipäällysteinen; Kontrastikangas: 100% polyesteriä; 600 D polyuretaanipäällysteinen 50% kierrätetty; Vuori: 100% polyamidia; 200 D polyuretaanipäällysteinen; Sateensuojaus Kasvo: 100% polyamidia; Pinnoitus: 100% polyuretaania; 190 T polyuretaanipäällysteinen.

Paino: 960 g

Tilavuus: 22,0 l

Mitat: 60 x 28 x 22 cm

Kuormitusalue: 3 8 kg

Vihreä Info:

Fair Wear Foundation: Pyrimme hyviin työoloihin ja palkkoihin kaikille työntekijöille. Olemme jäsen Fair Wear Foundation (fwf) ja olemme sitoutuneet jatkuvasti parantamaan työskentelyolosuhteita kaikissa tuotantolaitoksissa. Seuraamme näitä ehtoja säännöllisesti. Vaude on saavuttanut johtajan aseman, Fwf-jäsenyyden korkeimman statuksen.


Tällä hetkellä, VAUDE Prokyon 22L Backpack tuotetta on saatavilla trekkinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin VAUDE-merkkisiin ulkoilu tuotteisiin, joita ulkoilu verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Reput kokoelman malleilla. trekkinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Reput ja matkalaukut-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat ulkoilu-tuotteet.

Ominaisuudet VAUDE Prokyon 22L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up