`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Prokyon 22L

VAUDE Prokyon 22L

VAUDE Prokyon 22L

  • VAUDE Prokyon 22L
  • VAUDE Prokyon 22L
  • VAUDE Prokyon 22L
  • VAUDE Prokyon 22L
  • VAUDE Prokyon 22L

VAUDE Prokyon 22L

Tuotekuvaus VAUDE Prokyon 22L

Vihreä multi lahjakas! Suorituskykyinen retkeilyreitti kunnianhimoisille matkoille ja ferrata-raiteille. VentActive Hike -rungon takapää takaa kompaktin sovituksen. Uusi EMP-takapaneeli pakkauksen sisällä vakauttaa kuormituksen ja liittää jokaisen eteenpäin eteenpäin samalla, kun estät vaihteistasi painamasta selkääsi. Ergonomiset olkaimet ja kapea pakkaus tarjoaa erinomaisen liikkumisvapauden. Pääosastossa on kaikki mitä tarvitset päiväretkiin; vaelluskartta sopii taskuun etupuolella. Siinä on avaimen, rahan tai asiakirjojen kannen suojatasku. Pakkaus voidaan pakata sivuhihnoilla tarvittaessa. Puoli pullotuslaukku vie juomapullon, käsineet tai hattu. Prokyon ei ole vain hyvin monipuolinen, vaan myös pisteitä ekologisen valmistajan kanssa. Tämä tuote on valmistettu Eco Finish, ympäristöystävällinen, fluorihiilivapaa, vettähylkivä pinta (PFC-vapaa). VAUDE Green Shape -tunnisteella tarkoitetaan ympäristöystävällisiä, toimivia tuotteita kestävistä materiaaleista.

Ominaisuudet:

integroitu EMP-takapaneeli estää painepisteet ja tarjoaa täydellisen joustavuuden

ErgoShape-olkahihnat optimaalisen liikkumisvapauden takaamiseksi

pienet lantiosarjat siivet turvalliseen istuvuuteen

vetoketjullinen tasku kannessa

ylimääräinen vetoketjutasku sisäpuolella

vetoketjutasku

1 sivutasku tasku

sivujen puristushihnat

yksi napa kiinnityspiste

rintalastan hihna ja putkipidikkeen kiinnike

avaaminen hydrausjärjestelmään

sadesuoja: mukana

Tekniset tiedot:

materiaali:

Pääkankaasta: 100% polyamidia; 210 D HT Maxi Ripstop Polyuretaanipäällysteinen; Kontrastikangas: 100% polyesteriä; 600 D polyuretaanipäällysteinen 50% kierrätetty; Vuori: 100% polyamidia; 200 D polyuretaanipäällysteinen; Sateensuojaus Kasvo: 100% polyamidia; Pinnoitus: 100% polyuretaania; 190 T polyuretaanipäällysteinen.

Paino: 960 g

Tilavuus: 22,0 l

Mitat: 60 x 28 x 22 cm

Kuormitusalue: 3 8 kg

Vihreä Info:

Fair Wear Foundation: Pyrimme hyviin työoloihin ja palkkoihin kaikille työntekijöille. Olemme jäsen Fair Wear Foundation (fwf) ja olemme sitoutuneet jatkuvasti parantamaan työskentelyolosuhteita kaikissa tuotantolaitoksissa. Seuraamme näitä ehtoja säännöllisesti. Vaude on saavuttanut johtajan aseman, Fwf-jäsenyyden korkeimman statuksen.


VAUDE Prokyon 22L:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Reputtuotteita Reput ja matkalaukut kategoriastamme omasta ulkoilu verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita VAUDE-tuotteita trekkinn:ssa, löydät laajan valikoiman ulkoilutuotteita, joista voit olla kiinnostunut. VAUDE on sitoutunut kehittämään ja parantamaan ulkoilukokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet VAUDE Prokyon 22L

Sukupuoli
Ikä
Rakenne
Tilavuus
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje