up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

VAUDE

VAUDE Puck 10L Backpack

VAUDE Puck 10L Backpack

plus
  • Play videoVAUDE Puck 10L Backpack
  • VAUDE Puck 10L Backpack
  • VAUDE Puck 10L Backpack

VAUDE Puck 10L Backpack

Tuotekuvaus VAUDE Puck 10L Backpack

Mukava lasten reppu monenlaiseen harrastukseen.

Heijastavat tulosteet.

Sadesuoja ja istuinmatto.

Ympäristöystävällinen valmistus.

Ominaisuudet: pehmustettu selkä pehmeästi pehmustettu, anatomiset olkahihnat, säädettävä rintalastan hihna kasvaville lapsille vedenpitävä ja kestävä kangas alareunassa sadesuojan vetoketjutasku kannessa kiinnityssilmukka pienten aarteiden nimilappuun.

Puck 10 -reppu on uudistettu kokonaan ja nykyinen versio on vielä paremmin mukautettu nuorten tarpeisiin.

Siinä on vedenpitävä lattia, joten voit laittaa sen mihin tahansa ja älä huoli varusteidesi kastumisesta.

Sen lapsiystävällinen jousitusjärjestelmä, jossa on säädettävä rintalastan hihna, takaa mukavan ajamisen.

Mukana on kansi sadesuihkuille sekä kaksi tilavaa ulkotaskua, kevyesti pehmustettu istumamatto, heijastavat tulosteet ja kansiosasto, joka tarjoaa tilaa kudoksille ja muille pienille esineille.

VAUDE on lisännyt suurennuslasin Puck 10 -pakkaukseen tyydyttääkseen lasten löytörakenteen: Pienet aarteet ja muut matkalla olevat asiat voidaan kiinnittää pakkauksen vaihdesilmukkoihin.

Tämä tekee Puck 10: stä todellisen jackpotin kaikista metsäkaupan, vaelluslomien ja lapsesi ensimmäisten seikkailujen vuoristossa tapahtumista.

Tämä reppu on valmistettu kierrätetystä materiaalista ja se on valmistettu ympäristöystävällisellä vettä hylkivällä materiaalilla Eco Finish ilman fluorihiilivetyjä (PFC).

VAUDE Green Shape -etiketti tarkoittaa ympäristöystävällisiä, toimivia tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä ja bluesign®-sertifioiduista materiaaleista.
Mitä mieltä olet VAUDE Puck 10L Backpack:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet ulkoiluverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin VAUDE:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Reput ja matkalaukuttuotteille.

Ominaisuudet VAUDE Puck 10L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up