up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

VAUDE
360

VAUDE Puck 14L Backpack

VAUDE Puck 14L Backpack

plus
  • 360VAUDE Puck 14L Backpack
  • Play videoVAUDE Puck 14L Backpack
  • VAUDE Puck 14L Backpack
  • VAUDE Puck 14L Backpack

VAUDE Puck 14L Backpack

Tuotekuvaus VAUDE Puck 14L Backpack

Mukava, tilava lasten reppu monenlaiseen harrastukseen.

Heijastavat tulosteet.

Sadesuoja ja istuinmatto.

Ympäristöystävällinen valmistus.

Ominaisuudet: pehmustettu selkä pehmeästi pehmustettu, anatomiset olkahihnat, säädettävä rintalastan hihna kasvaville lapsille vedenpitävä ja kestävä kangas alareunassa sadesuojan vetoketjutasku kannessa kiinnityssilmukka pienten aarteiden nimilappuun.

Puck 14 -reppu on uudistettu kokonaan ja nykyinen versio on vielä paremmin sovitettu nuorten tarpeisiin.

Siinä on vedenpitävä lattia, joten voit laittaa sen mihin tahansa ja älä huoli varusteidesi kastumisesta.

Sen lapsiystävällinen jousitusjärjestelmä, jossa on säädettävä rintalastan hihna, takaa mukavan ajamisen.

Mukana on sadesuihkujen kansi sekä kaksi tilavaa ulkotaskua, kevyesti pehmustettu istumamatto, heijastavat tulosteet ja kansiosasto, joka tarjoaa tilaa kudoksille ja pienemmille esineille.

VAUDE on lisännyt suurennuslasin Puck 14 -pakkaukseen tyydyttääkseen lasten löytöretken: Pienet aarteet ja muut matkalla olevat asiat voidaan kiinnittää pakkauksen hammaspyörän silmukoihin.

Tämä tekee tilavasta Puck 14: stä todellisen jackpotin kaikista metsäkaupan, vaelluslomien ja lapsesi ensimmäisten seikkailujen vuoristossa tapahtumista.

Tämä reppu on valmistettu kierrätetystä materiaalista ja se on valmistettu ympäristöystävällisellä vettä hylkivällä materiaalilla Eco Finish ilman fluorihiilivetyjä (PFC).

VAUDE Green Shape -etiketti tarkoittaa ympäristöystävällisiä, toimivia tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä ja bluesign®-sertifioiduista materiaaleista.
trekkinn:stä, omasta ulkoiluverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia VAUDE Puck 14L Backpack tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös VAUDE:n tuotteita, kuten Puck 14L Backpack, kuten Reput ja matkalaukut kategoriasta ulkoilu verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen ulkoilu varusteisiin ja tsekkaa myös VAUDE Puck 14L Backpack:n asiakasarviot.

Ominaisuudet VAUDE Puck 14L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up