up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

VAUDE
360

VAUDE Reppu Brenta 30L

VAUDE Reppu Brenta 30L

plus
  • 360VAUDE Reppu Brenta 30L
  • Play videoVAUDE Reppu Brenta 30L
  • VAUDE Reppu Brenta 30L
  • VAUDE Reppu Brenta 30L

VAUDE Reppu Brenta 30L

Tuotekuvaus VAUDE Reppu Brenta 30L

Urheilullinen retkeilyreppu, jolla erinomainen selkän ilmanvaihto, erittäin mukava säädettävän selkänojan ja anatomisten olkahihnajen, käytännöllisen lokerojakauman, ympäristöystävällisen valmistuksen ansiosta.
Matka on palkkio! Brenta 30 on urheilullinen retkeilyreppu vaativille päiväretkille.
Innovatiivisen Aeroflex 3D -jousitusjärjestelmän, erinomaisen ilmanvaihdon, ErgoShape-hihnan ja säädettävän selkänojan ansiosta se on helppo mukauttaa henkilökohtaisesti ja on todella mukava pidempillä matkoilla.
Käytännöllinen etukäyttö takaa nopean pääsyn pakkauksen sisältöön, puristushihnat pitävät vaihdesi turvallisesti kaikissa tilanteissa.
Brenta 30: n ympärillä on joukko lisäominaisuuksia, kuten arvoesinetasku, tilava joustava tasku edessä, vaellusnavan kiinnitys, nestepussin vertailukelpoisuus ja integroitu sadesuoja.
Repun päämateriaali on 50% kierrätettyä polyesteriä planeetan resurssien säästämiseksi.
Pakkaus hylkää vettä PFC-vapaan EcoFinish-tekniikan ansiosta.
VAUDE Green Shape -merkki merkitsee ympäristöystävällisiä, toimivia tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista.
OMINAISUUDET:
ErgoShape-olkahihnat takaavat optimaalisen liikkumisvapauden. Pehmustetut lonkkasiivet, joissa on yksi vetoketjutasku pääsy päälokeroon myös kannen vetoketjutaskun kautta. Lisäksi vetoketjullinen kannetasku matkapuhelimen stash-taskussa edessä joustavassa taskusivussa olevat joustavat taskut matkalla avaamalla yksi napa kiinnityspisteen puristushihnojen yläosa puristushihna aukko hydraatiojärjestelmän rintalastan hihnalle putkenpidikkeen kiinnittimellä, irrotettava sadesuoja erillisessä osastossa.
Pääkangas: 71% polyamidi, 29% polyesteri 300 D PU -päällystetty Kontrastikangas: 100% polyesteri 600 D polyuretaanipäällysteinen 50% kierrätysvuori: Vuori: 100% polyamidi 200 D polyuretaanipäällysteinen sadepeite Pinta: 100% polyamidi


Jos haluat tietää lisää VAUDE Reppu Brenta 30L:sta tai muista VAUDE-merkkisistä tuotteista Reput ja matkalaukut kategoriassa trekkinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia ulkoilu:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Reput valikoimaamme, mistä voit valita ulkoilutuotteita VAUDE:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet VAUDE Reppu Brenta 30L

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Vaud benta 30

-

Mukava laukku ja tuntuu erittäin mukavalta kantaa takana.

Vaud reppu

-

Hyvin harkittu laukku.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up