`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Roccia

VAUDE Roccia

VAUDE Roccia

VAUDE Roccia

  • VAUDE Roccia
  • VAUDE Roccia
  • VAUDE Roccia
  • VAUDE Roccia
  • VAUDE Roccia
  • VAUDE Roccia

VAUDE Roccia

Tuotekuvaus VAUDE Roccia

Alpine all round talent: joustava softshell-takki, joka on valmistettu Windproof 100 -materiaalista ympäri vuoden vuorille. Tämä erittäin hengittävä, tuulenpitävä softshell takaa hyvän ilmaston ja runsaan liikkumisvapauden vuorikiipeilyyn ja kiipeilyyn. Tämä tekninen takki sisältää pitkät ilmanvaihtoketjut, runsaasti taskuja ja säätömahdollisuuksia. Ihanteellinen vuoristourheilijoille, jotka haluavat kattaa laajan valikoiman alppitoimintaa vain yhden takin avulla. Bluesign®-sertifioitujen materiaalien käytön ansiosta se kestää todella ympäristöystävällisen valmistuksen. Tuote on valmistettu Eco Finishistä, ja siinä on ympäristöystävällinen vedeneristys ilman fluorihiilivetyjä (PFC). Vihreä muoto on VAUDE-takuu ympäristöystävällisille tuotteille, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista, resurssitehokkaasta valmistuksesta ja reilusta tuotannosta.

Vihreä info:

Pyrimme kaikkien työntekijöiden hyviin työoloihin ja palkkoihin. Olemme Fair Wear Foundationin (FWF) jäsen ja olemme sitoutuneet jatkuvasti parantamaan työoloja kaikissa tuotantolaitoksissamme. Seuraamme näitä olosuhteita säännöllisesti. VAUDE on saavuttanut johtajan aseman, FWF-jäsenyyden korkeimman aseman.

Vihreä muoto:

Green Shape -merkinnällä tarjoamme toimivia, ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista. Ne valmistetaan oikeudenmukaisissa työolosuhteissa koko toimitusketjussa. Merkinnän kriteerit ovat tiukat ja avoimet. Niitä tarkastellaan jatkuvasti ja ne kattavat tuotteen koko elinkaaren suunnittelusta, tuotannosta, hoidosta ja ylläpidosta, korjauksesta ja tuotteen käyttöiän päättymisestä. Lue lisää vihreästä muodosta.

Eco Finish:

VAUDE-tuotteet, joissa on Eco Finish, on vedeneristetty ympäristöystävällisellä tavalla ilman fluorihiilivetyjä (PFC). PFC: t ovat osa kemiallisten yhdisteiden ryhmää, joita käytetään veden ulkokerroksen vedenpitävyyteen. He ovat joutuneet arvostelemaan siitä, että ne eivät ole biohajoavia, biokertyviä ja myrkyllisiä, ja joiden epäillään olevan haitallisia terveydelle. VAUDE on sitoutunut selkeästi luopumaan PFC-yhdisteistä. Lisätietoja Eco Finishistä.

Ominaisuudet:

Softshell-takki vuorikiipeilyyn:

100% tuulenpitävä, hengittävä ja vettä hylkivä

erittäin joustava

ympäristöystävällinen ja oikeudenmukainen tuotanto

Tuotteen ominaisuudet:

kiinnitetty, säädettävä huppu

nivelletyt hihat

2-suuntainen vetoketju takaläpällä

1 rintatasku vetoketjulla

2 vetoketjullista taskua

vedenalaiset ilmanvaihto vetoketjuilla

vetoketju alareunassa, taskujen kautta säädettävä

säädettävä mansetti tarralla

Tekniset tiedot:

Pääkangas Face: 100% polyesteriä; Kalvo: 100% polyuretaania; Tausta: 100% polyesteriä.

Paino: 560 g

Technologies:

Venyttää:

Kankaat venyvät kankaassa olevasta spandexistä tai materiaaliin käytetystä neulosta tai kudoksesta. Tämä tarjoaa maksimaalisen liikkumisvapauden.

Tuulenpitävä 100:

Integroitu kalvo tekee tästä fleecestä 100% tuulenpitävän. Kerrosrakenne koostuu teknisestä ulkoisesta materiaalista ja lämpösisäisestä materiaalista, jotka molemmat valitaan vaatteen käyttötarkoituksen mukaan. Tämä tekniikka on loistava valinta erittäin tuulisille sääolosuhteille korkealuokkaisissa vuoristo- ja pyöräilyurheilussa.

Normaali istuvuus:

Säännöllinen sovitus: Körper umspielende Passform


Jos haluat ostaa VAUDE:n parhaita Miesten vaatteettuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! trekkinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten VAUDE:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista ulkoilutuotteistamme, kuten VAUDE Roccia. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota VAUDE Roccia kotiovellesi mahdollisimman pian.

Kestävyys VAUDE Roccia

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

☆☆☆☆☆

-

Täydellinen

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje