`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Scopi II

VAUDE Scopi II

VAUDE Scopi II

VAUDE Scopi II

  • VAUDE Scopi II
  • VAUDE Scopi II
  • VAUDE Scopi II
  • VAUDE Scopi II
  • VAUDE Scopi II

VAUDE Scopi II

Tuotekuvaus VAUDE Scopi II

Kevyt, mukava ja nopea kuivaus: Suunnittelimme nämä suorituskyvyn sopivat retkeilyhousut kaikille vuoristo-kävijöille, jotka haluavat luistaa oven ja suunnata lähimpään polkuun. Kapealla leikkauksella he saavuttavat uskomattoman mukavuutensa. Kangas ja vyötärönauha ovat mukavasti joustavia, hihansuut voidaan säätää vetoketjulla. VAUDE Green Shape -merkki merkitsee kestävistä materiaaleista valmistettuja ympäristöystävällisiä, toiminnallisia tuotteita.

Tuotteen ominaisuudet:

osittain joustava vyötärönauha

2 etutaskua, joissa on käänteinen vetoketju

ilmanvaihto etutaskujen läpi

1 tasku vetoketjulla

nivelet

hihansuut, joissa vetoketjut

Sopiva

Vuorikiipeily, vaellus kunnianhimoisesti

Tekniset tiedot:

materiaali:

Pääkangas: 88% polyamidia, 12% elastaania; Takaosa: 85% polyamidia, 15% elastaania.

Paino: 250 g

Technologies:

Vihreä info:

Pyrimme kaikkien työntekijöiden hyviin työoloihin ja palkkoihin. Olemme Fair Wear Foundationin (FWF) jäsen ja olemme sitoutuneet jatkuvasti parantamaan työoloja kaikissa tuotantolaitoksissamme. Seuraamme näitä olosuhteita säännöllisesti. VAUDE on saavuttanut johtajan aseman, FWF-jäsenyyden korkeimman aseman.

Vihreä muoto:

Green Shape -merkinnällä tarjoamme toimivia, ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista. Ne valmistetaan oikeudenmukaisissa työolosuhteissa koko toimitusketjussa. Merkinnän kriteerit ovat tiukat ja avoimet. Niitä tarkastellaan jatkuvasti ja ne kattavat tuotteen koko elinkaaren suunnittelusta, tuotannosta, hoidosta ja ylläpidosta, korjauksesta ja tuotteen käyttöiän päättymisestä. Lue lisää vihreästä muodosta.

Eco Finish:

VAUDE-tuotteet, joissa on Eco Finish, on vedeneristetty ympäristöystävällisellä tavalla ilman fluorihiilivetyjä (PFC). PFC: t ovat osa kemiallisten yhdisteiden ryhmää, joita käytetään veden ulkokerroksen vedenpitävyyteen. He ovat joutuneet arvostelemaan siitä, että ne eivät ole biohajoavia, biokertyviä ja myrkyllisiä, ja joiden epäillään olevan haitallisia terveydelle. VAUDE on sitoutunut selkeästi luopumaan PFC-yhdisteistä. Lisätietoja Eco Finishistä.

Venyttää:

Kankaat venyvät kankaassa olevasta spandexistä tai materiaaliin käytetystä neulosta tai kudoksesta. Tämä tarjoaa maksimaalisen liikkumisvapauden.

Tuulenpitävä 80:

Kankaan erittäin tiheä rakenne (kudos, viimeistely tai käsittely) tekee siitä 80% tuulenpitävän. Tuulen jäljellä on miellyttävä ja viileä raikasta ilmaa, joka tarjoaa lyömättömän hengittävyyden. Tämä tekniikka on loistava valinta tuulisten sääolosuhteiden kannalta korkealla liikkuvilla vuoristo- ja pyöräilykohteilla.


trekkinn:stä, omasta ulkoiluverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia VAUDE Scopi II tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös VAUDE:n tuotteita, kuten Scopi II, kuten Naisten vaatteet kategoriasta ulkoilu verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen ulkoilu varusteisiin ja tsekkaa myös VAUDE Scopi II:n asiakasarviot.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet VAUDE Scopi II

Housujen tyyppi
Vuodenaika
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Pituus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje