up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

VAUDE

VAUDE Sioux 400 S Synthetic Sleeping Bag

plus
  • Play videoVAUDE Sioux 400 S Synthetic Sleeping Bag
  • VAUDE Sioux 400 S Synthetic Sleeping Bag

VAUDE Sioux 400 S Synthetic Sleeping Bag

Tuotekuvaus VAUDE Sioux 400 S Synthetic Sleeping Bag

Lämpöä missä ja milloin tarvitset! Tämä hengittävä ja helppohoitoinen 3 vuodenajan synteettinen täyttömuumio-makuupussi on myös ympäristöystävällinen, valmistettu bluesign®-sertifioiduista materiaaleista. Sensofiber-mikrokuitutäyttö heijastaa kehon lämpöä, mutta siirtää tehokkaasti kosteuden pois kehosta ja ylläpitää siis ihanan mukavaa nukkuma-ilmastoa. Kuten kaikki synteettiset kuidut, Sensofiber lämpenee myös kosteana, on nopeasti kuivuva, helppohoitoinen ja pitkäikäinen. Sioux 400 on erittäin luotettava, lämmin ulkona makuupussi retkeilyyn ja hyttiretkiin kohtalaisissa ilmastovyöhykkeissä.


Ominaisuudet:

Sisätasku välttämättömille
Retket retkeilyyn miedossa ilmastossa
Kehon muotoinen muumioleikkaus optimaaliseen lämmönhallintaan
Muotoiltu huppu
Poikkeuksellisen pehmeä ja ihoystävällinen kangas bluesign®-standardilla


Tekniset tiedot:

Pääkangas: 100% polyesteri; 50D 300T Ripstop; Vuori: 100% polyesteri; 50D 300T; Täyttö: 100% polyesteri; 3D-sensofiber.
Paino: 850 G
Tilavuus: 0,000 L
Makuupussin pituus: 200,00 CM
Olkapään leveys: 75,00 CM
Jalan leveys: 50,00 CM
Äärimmäinen: 11
Mukavuus: 8
Raja: 3
Täyttöpaino: 400,00 G
Kokonaispaino: 950,00


Tekniikka:

Vihreä muoto: Vihreä muoto on VAUDE-takuusi ympäristöystävällisille tuotteille, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista, resursseja säästävästä valmistuksesta ja reilusta tuotannosta.
Eco_Finish_l: VAUDE-tuotteet, joissa on Eco Finish -laite, on vesitiivistetty ympäristöystävällisellä tavalla ilman fluorihiilivetyjä (PFC). PFC: t ovat osa kemiallisten yhdisteiden ryhmää, jota käytetään vedenpitäväksi monien ulkotuotteiden ulkokerros. Heitä on kritisoitu, koska ne eivät ole biohajoavia, biokertyviä ja myrkyllisiä ja niiden epäillään olevan haitallisia terveydelle. VAUDE on sitoutunut selkeästi luopumaan kokonaan PFC-yhdisteistä. Sensofiber: Sensofiber on erityinen mikrokuitu, jota käytetään heijastamaan nukkuvan ihmisen kehon lämpöä. Sensofiber eristää hyvin myös märkänä, kuivuu nopeasti, on erittäin kestävä ja kestävä ja helppohoitoinen.Benefits: siirtää kosteuden tehokkaasti pois vartaloista kuivattaa nopeasti myös märkänä
Mummy_l: Klassinen makuupussi. Muumion leikkaus tunnistetaan kartiomaisen muodon perusteella: makuupussi kapenee kohti jalkoja. Sen kehon halausmuoto minimoi lämmitettävän ilman määrän paremman lämpötehokkuuden saavuttamiseksi. Leikkaus tarkoittaa myös, että vähemmän materiaalia käytetään kuin muissa muodoissa. Tämä tekee makuupussista kevyemmän vertailukelpoisella lämpöteholla ja sen voi pakata pienemmäksi.
1 kerros_rakenne_l: Yksikerroksinen rakenne
Anatomic_hood_l: Anatominen huppu
Hood_drawcord_l: Hupun vetokaapeli
Thermal_collar_l: Lämpökaulus
3d foot_section_l: 3D-jalkarasia
Inner_pocket_l: Sisätasku
Kaksisuuntainen vetoketju: Kaksisuuntainen vetoketju
Kompression_packsack_l: pakkauspakkaus


Suunnitteletko VAUDE Sioux 400 S Synthetic Sleeping Bag:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi trekkinn:n, ulkoilukaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 66.99 $, ainoastaan rajoitetun ajan! trekkinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia VAUDE-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla ulkoilu tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet VAUDE Sioux 400 S Synthetic Sleeping Bag

Mukavuusrajalämpötila
Väri
Sukupuoli
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä ostaa

-

Ostin pojalle vaellukselle partiolaisten kanssa. Hän halusi nukkua siellä ensimmäistä yötä .... Huomenna myöhemmin hyväksyttiin. Kevyt, kompakti, täydellinen ...

Täydellinen

-

Erittäin hyvin tehty, mukava vuori, joka ei pääse kuivaan ihoon, ja enemmän kuin tilaa 180 cm pitkäksi. Helpompi tavaraa toimitettuun säkkiin kuin muutamia vaihtoehtoja, joita olen yrittänyt. Pakkaa pienet ja kevyet, jotta ne voidaan kantaa 25l pussiin.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up