up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

VAUDE

VAUDE Sioux 400 Synthetic Sleeping Bag

plus
  • Play videoVAUDE Sioux 400 Synthetic Sleeping Bag
  • VAUDE Sioux 400 Synthetic Sleeping Bag

VAUDE Sioux 400 Synthetic Sleeping Bag

Tuotekuvaus VAUDE Sioux 400 Synthetic Sleeping Bag

Lämpöä milloin ja missä sitä tarvitaan! Tämä hengittävä ja helppohoitoinen 3 kausi synteettinen täyttää muumio makuupussi on myös ympäristön kannalta kestävä, valmistettu bluesign® sertifioitu materiaaleja. Sensofiber Mikro Täytteenä heijastaa kehon lämpöä vielä tehokkaasti siirtää kosteutta pois iholta ja siten ylläpitää ihanan mukava nukkua ilmasto. Kuten kaikki synteettiset kuidut, Sensofiber lämmittää myös kosteana, on nopeasti kuivuva, helppohoitoinen ja pitkäikäinen. Sioux 400 on vakaasti luotettava, lämmin ulkona makuupussi retkeilijöille ja matkustamon matkat kohtalaisessa ilmastovyöhykkeillä.

Ominaisuudet:

Sisätasku olennaiseen

Retkeilykohteita miedossa ilmastossa

Body muotoiltu muumio leikkaus optimaalisen lämmön hallinta

Muotoiltu huppu

Poikkeuksellisen pehmeä ja ihoystävällinen kangas bluesign® standardin

Tekniset tiedot:

Tärkeimmät kangas: 100% polyesteri; 50D 300T Ripstop; Vuori: 100% polyesteri; 50D 300T; Täyte: 100% polyesteri; 3D Sensofiber.

Paino: 950 G

Volume: 0,000 L

Sleeping Bag Pituus: 220,00 CM

Olkapään Leveys: 80,00 CM

Jalka Leveys: 55,00 CM

Extreme: 11

Comfort: 8

Limit: 3

Täytä Paino: 400,00 G

Kokonaispaino: 1050,00

tekniikka:

Vihreä Muoto: Green Shape on VAUDE takaa ympäristöystävällisten tuotteiden valmistettu kestävästä materiaaleista, luonnonvarojen säästäminen valmistus- ja oikeudenmukainen tuotanto.

Bluesign hyväksytty kangas: bluesign® on maailman tiukimmat standardin ympäristö, kuluttajat ja työvoiman suojelu. Kaikki ympäristön kyseinen tuotanto näkökohdat arvioidaan ja pysyvästi optimoitu: materiaalien, energian, veden, vesi ja päästöt ilmaan, melutasot, jätteet, käsittely vaarallisten aineiden. Tuotteet on valmistettu vähintään 90% bluesign® sertifioitu materiaaleja on merkitty "bluesign® hyväksytty kangas".

Sensofiber: Sensofiber on mikrokuituista jota käytetään heijastamaan kehon lämpöä henkilön nukkuvan. Sensofiber eristää hyvin myös märkänä, kuivuu nopeasti, on erittäin pitkäikäinen, sekä kestävä ja helppohoitoinen for.Benefits:

    siirtää kosteutta tehokkaasti pois iholta kuivuu nopeasti eristää hyvin märkänäkin


Eco_Finish_l: VAUDE varustettujen tuotteiden Eco Finish vedeneristetyille in ympäristöystävällisesti ilman fluorihiilivetyjä (PFC). PFC ovat osa kemiallisten yhdisteiden ryhmän, joita käytetään vedenpitävä uloin kerros paljon ulkona tuotteita. He ovat joutuneet arvostelun siitä, että ei biohajoavia, biokertyvien ja myrkyllisten ja epäillään olevan vahingollisia terveydelle. VAUDE on tehnyt selvästi sitoutunut täysin luopua PFC.

Mummy_l: Klassinen makuupussi muoto. Muumio leikkaus tunnistaa sen kartiomainen muoto: makuupussi kapenee kohti jalkoja. Sen runko hugging muoto minimoi ilman määrää, joka on lämmitettävä paremman termisen hyötysuhteen. Leikkaus tarkoittaa myös, että vähemmän materiaalia käytetään kuin muut muodot. Tämä tekee makuupussi vaaleampi vertailukelpoinen termisen suorituskyvyn ja se voidaan pakata alas pienempiä.

1 layer_construction_l: Yksikerroksinen rakenne

Anatominen huppu

Hood nyörillä

lämpökaulus

3d foot_section_l: 3D footbox

sisätasku

2 tapa zip_l: Kaksisuuntainen vetoketju

kompression_packsack_l: Compression pakkauspussin

VAUDE Sioux 400 Synthetic Sleeping Bag erikoistarjous on sinua varten! Käy trekkinn:ssa, kun haluat uusia ulkoiluvarusteesi. trekkinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten VAUDE, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Makuupussittuotteet.

Ominaisuudet VAUDE Sioux 400 Synthetic Sleeping Bag

Mukavuusrajalämpötila
Väri
Sukupuoli
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erittäin hyvä makuupussi

-

Erittäin hyvä makuupussi, pehmeä ja varoittaa, pidän siitä.

Suositeltava

-

Toimitus ja super toimitus. Fantastic artikkeli, jota aion antaa sille

Suuri makuupussi

-

Erinomainen makuupussi, mukava kangas, hyvä laatu, erittäin tilava ja mukava, melko kompakti pakattu.

Erittäin miellyttävä ja kompakti

-

Vaude Sioux vakuuttaa mukava vuori (huolimatta synteettinen), vakaa vetoketju ja laukku makuupussi voidaan pakata hyvin tiiviisti.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up