up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

VAUDE
360

VAUDE Skomer 16L Backpack

plus
  • 360VAUDE Skomer 16L Backpack
  • Play videoVAUDE Skomer 16L Backpack
  • VAUDE Skomer 16L Backpack

VAUDE Skomer 16L Backpack

Tuotekuvaus VAUDE Skomer 16L Backpack

Etsitkö pienikokoista retkeilyreppua päiväretkille? Skomer 16: ssä on kaikki mitä pieni retkeilyreppu tarvitsee - täydellinen organisointi karttoille, puhelimelle ja aurinkolasille sekä mukava, täydellisesti tuuletettu Aeroflex-jousitus ja ergonomiset naisille suunnitellut olkahihnat. Mukavuus on tässä tärkein prioriteetti - samoin kuin toiminnallisuus. Skomer 16 -mallissa on käytännöllinen kiinnitys sauvoille, helposti saatavilla oleva sadesuoja ja käytännöllinen, joustava sivutasku asioille, jotka on pidettävä käden ulottuvilla. Sen matala fi, aliarvioitu muotoilu tekee Skomer 16: stä ajatonta kumppania jokaiselle (kävely) päivälle. VAUDE Green Shape -merkki merkitsee ympäristöystävällisiä, toimivia tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista.


Ominaisuudet:

Naisten ja pienten ihmisten ergonomisesti suunnitellut vyö- ja olkahihnat
ErgoShape naisten olkahihna optimaalisen liikkumisvapauden saavuttamiseksi; sopivat naiset ja pienemmät vartalopituudet
Vetoketjullinen kansitasku järjestäjällä
Karttaosasto
1 sivutasku
Yhden navan kiinnityskohta
Lasien kiinnitys olkahihnaa
Rintalastan hihna
Avaus nesteytysjärjestelmään
Sadepeite kaksinkertaistuu pussiin
Sadesuoja: sisältyy hintaan


Tekniset tiedot:

materiaali:
Pääkangas: 67% polyamidia, 33% polyesteriä; 200D * 320D PU-päällystetty; Kontrasti kangas: 100% polyesteri; 600 D polyuretaanipäällysteinen; Vuori: 100% polyamidia; 200 D polyuretaanipäällysteinen; Sadekuori: 100% polyamidia; Pinnoite: 100% polyuretaania; 190 T polyuretaanipäällysteinen.

Paino: 800 g
Tilavuus: 16 l
Mitat: 45 x 21 x 13 cm
Kuorma-alue: 3 8 kg


tekniikka:

Fair Wear -säätiö:
Pyrimme hyviin työoloihin ja palkkoihin kaikille työntekijöille. Olemme Fair Fair Wear -säätiön (FWF) jäsen ja olemme sitoutuneet parantamaan jatkuvasti työoloja kaikissa tuotantolaitoksissamme. Seuraamme näitä ehtoja säännöllisesti. VAUDE on saavuttanut johtaja-aseman, korkeimman FWF-jäsenyyden.

Vihreä muoto:
Green Shape -merkillä tarjoamme toimivia, ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista. Ne valmistetaan oikeudenmukaisissa työolosuhteissa koko toimitusketjun ajan. Merkinnän perusteet ovat tiukat ja avoimet. Niitä tarkistetaan jatkuvasti ja ne kattavat tuotteen koko elinkaaren suunnittelusta tuotantoon, hoitoon ja kunnossapitoon saakka korjaukseen ja tuotteen käyttöiän loppuun saakka. Lisätietoja Green Shape -sovelluksesta.

Eko-viimeistely:
Tämä tuote on vettä hylkivä Eco Finish -tuotteemme. VAUDE-tuotteen pintaan levitettynä se sadeveden kerääntyy yksinkertaisesti pintaan - käyttämättä ympäristölle haitallisia fluorihiilivetyjä (PFC). Eco Finish suojaa sinua sateelta ja auttaa pitämään luonnon puhtaana. Lisätietoja Eco Finishistä.

Ergo-muoto:
Ergonomisesti muotoiltu olkahihna, leveä olkatuen alueella ja ohut olkapään nivelalueella. Täydellinen yhdistelmä mukavuutta ja liikkumisvapautta.

Aeroflex:
Aeroflex jousitusjärjestelmä

Käyttöalue:
Yhden päivän ja monen päivän retket kevyillä ja normaaleilla kuormilla
Mukavuus ja optimaalinen mikroilmasto ovat ratkaisevia tekijöitä toiminnassa

Lisäominaisuudet:
Pakkaa vakaus ympäröivä jousiteräsrunko
Pysyvä takatuuletettu jousitusjärjestelmäVAUDE Skomer 16L Backpack:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät VAUDE:n tuotteista ja muista ulkoilutuotteista, tsekkaa myös Reput ja matkalaukut tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme trekkinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet VAUDE Skomer 16L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kevyt ja käytännöllinen

-

Erinomainen tuote, erittäin käytännöllinen

Täydellinen

-

Hyvälaatuinen tuote. Sopii pieneen ruumiinrakenteeseen. Selkäreppu, jossa sadesuoja.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up