`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Skomer II

VAUDE Skomer II

VAUDE Skomer II

VAUDE Skomer II

  • VAUDE Skomer II
  • VAUDE Skomer II
  • VAUDE Skomer II
  • VAUDE Skomer II
  • VAUDE Skomer II

VAUDE Skomer II

Tuotekuvaus VAUDE Skomer II

Lisää liikkumisvapautta: mukavan pehmeä pusero, jossa on suuri osa joustavia kuituja vaellukseen ja matkoihin. Korkealaatuinen kangas on poikkeuksellisen nopeasti kuivuva ja sopii lämpimille ja kostealle ilmastovyöhykkeelle, jossa voit luottaa äkillisiin sadekuuroihin. Tekstiili takaa maksimaalisen ihoystävällisyyden ja ympäristöystävällisen valmistuksen tiukan bluesign®-järjestelmän standardin mukaisesti. VAUDE Green Shape -merkki merkitsee kestävistä materiaaleista valmistettuja ympäristöystävällisiä, toiminnallisia tuotteita.

Ominaisuudet:

Tyylikäs pusero retkeilyyn ja matkoihin

Naisellinen muotoilu

Joustava, helppohoitoinen ja nopea kuivuminen

Ympäristöystävällinen valmistus

Vastalaskos

Tekniset tiedot:

Pääkangas: 85% polyamidia, 15% elastaania.

Paino: 109 g

tekniikka:

Fair Wear -säätiö:

Pyrimme kaikkien työntekijöiden hyviin työoloihin ja palkkoihin. Olemme Fair Wear Foundationin (FWF) jäsen ja olemme sitoutuneet jatkuvasti parantamaan työoloja kaikissa tuotantolaitoksissamme. Seuraamme näitä olosuhteita säännöllisesti. VAUDE on saavuttanut johtajan aseman, FWF-jäsenyyden korkeimman aseman.

Vihreä muoto:

Green Shape -merkinnällä tarjoamme toimivia, ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista. Ne valmistetaan oikeudenmukaisissa työolosuhteissa koko toimitusketjussa. Merkinnän kriteerit ovat tiukat ja avoimet. Niitä tarkastellaan jatkuvasti ja ne kattavat tuotteen koko elinkaaren suunnittelusta, tuotannosta, hoidosta ja ylläpidosta, korjauksesta ja tuotteen käyttöiän päättymisestä. Lue lisää vihreästä muodosta.

UPF 25:

[Australian / Uuden-Seelannin standardin AZ / NZS 4399: 1996 mukaan] Erittäin hyvä UV-suoja, jotta voit nauttia hyvin suojatusta auringosta ja vuoristoliikunnasta. UPF-luokitus 25 tarkoittaa sitä, että tietty kankaanpala mahdollistaa enintään 4% (<1/25) UV-säteistä, jotka iskevät sen läpi. UV-suoja luodaan kuitujen, kudoksen, materiaalin paksuuden perusteella tai lisäämällä titaanidioksidin "suojaava seula" kankaaseen. Titaanidioksidi on täysin ympäristöystävällinen ja EU on arvioinut sen vaarattomaksi.

Venyttää:

Kankaat venyvät kankaassa olevasta spandexistä tai materiaaliin käytetystä neulosta tai kudoksesta. Tämä tarjoaa maksimaalisen liikkumisvapauden.


VAUDE Skomer II:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Paitapuserottuotteita Naisten vaatteet kategoriastamme omasta ulkoilu verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita VAUDE-tuotteita trekkinn:ssa, löydät laajan valikoiman ulkoilutuotteita, joista voit olla kiinnostunut. VAUDE on sitoutunut kehittämään ja parantamaan ulkoilukokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet VAUDE Skomer II

Sukupuoli
Vuodenaika
Hihatyypit
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje