up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

VAUDE

VAUDE Skovi 10L Backpack

plus
  • Play videoVAUDE Skovi 10L Backpack
  • VAUDE Skovi 10L Backpack

VAUDE Skovi 10L Backpack

Tuotekuvaus VAUDE Skovi 10L Backpack

Mukava lasten reppu monenlaiseen harrastukseen.

Suurennuslasi.

Heijastavat tulosteet.

Ympäristöystävällinen valmistus.

Ominaisuudet: pehmustettu selkä pehmeästi pehmustettu, anatomiset olkahihnat, säädettävä rintalastan hihna kasvaville lapsille, vetoketjutasku kannessa 2 ulkoverkkotaskua suurennuslasia heijastavat elementit lapsiystävälliset soljet, helppo tarttua vetoketjun nimilappuun.

Skovi 10 -reppu tuo käytännön merkitystä asiaan! Sen pääosastossa on tilaa kaikille asioille, jotka nuoret haluavat saada nopeasti käsiksi liikkuessaan olipa kyseessä sitten lounas, pehmoinen lelu tai ylimääräinen paita.

Lisäksi ulkopuolella on kaksi verkkotaskua, jotka tarjoavat tilaa lisävarusteille, kuten hattu tai pieni vesipullo.

VAUDE on myös miettinyt yksityiskohtia, esimerkiksi kannen läpässä on käytännöllinen vetoketjutasku ja heijastavia elementtejä.

Vaude on toimittanut suurennuslasin Skovi 10 -reppuihin varmistaakseen, että lapsesi ei unohda mitään löytämistä odottavaa.

Erinomainen kumppani päiväkodissa ja jokapäiväisessä elämässä, mutta myös ensimmäisiin vaellus- ja vuoristoretkiin.

Tämä reppu on valmistettu kierrätetystä materiaalista ja se on valmistettu ympäristöystävällisellä vettä hylkivällä materiaalilla Eco Finish ilman fluorihiilivetyjä (PFC).

VAUDE Green Shape -etiketti tarkoittaa ympäristöystävällisiä, toimivia tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä ja bluesign®-sertifioiduista materiaaleista.
Jos haluat tietää lisää VAUDE Skovi 10L Backpack:sta tai muista VAUDE-merkkisistä tuotteista Reput ja matkalaukut kategoriassa trekkinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia ulkoilu:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Reput valikoimaamme, mistä voit valita ulkoilutuotteita VAUDE:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet VAUDE Skovi 10L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up