up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

VAUDE
360

VAUDE Tacora 26+3L Backpack

VAUDE Tacora 26+3L Backpack

plus
  • 360VAUDE Tacora 26+3L Backpack
  • Play videoVAUDE Tacora 26+3L Backpack
  • VAUDE Tacora 26+3L Backpack
  • VAUDE Tacora 26+3L Backpack

VAUDE Tacora 26+3L Backpack

Tuotekuvaus VAUDE Tacora 26+3L Backpack

Monipuolinen reppu retkeilyyn ja jokapäiväiseen elämään, laajennettavissa.

Päiväreppuformaatti.

Naisten erityinen istuvuus.

Ympäristöystävällinen valmistus.

Ominaisuudet: lantiovyö ja olkahihnat on ergonomisesti suunniteltu naisille / pienemmille ihmisille. ErgoShape-naisten olkahihnat takaavat optimaalisen liikkumisvapauden.

Sopivat naiset ja pienemmät vartalon pituudet, pehmustetut lonkasiivet, joissa yksi vetoketjutasku, joka voidaan laajentaa vetoketjulla, etuvetoketjulla, pehmustetulla taskulla puhelinkarttaosaston sivupuristushihnoille 2 sivut venyttävää taskua, yksi napa nesteytysjärjestelmän turvavalon kiinnitys sadesuoja toimii myös pussina.

Pienikokoinen, laajennettavissa oleva naisten pyöreämpi muotoilu. Naisten Tacora 26 + 3: ssa on tilaa kaikelle, mitä tarvitset matkalle tai päivittäiseen raikkauteen.

Tällä kaikenkattavalla vaelluksella on runsaasti ominaisuuksia ja se on todellinen organisaation kyky: Siinä on käytännölliset lokerot, joissa on karttatasku, elektroniikkalaite ja irrotettava arvoesineiden pussi.

Tarvikkeita ja vesipulloja voidaan säilyttää käden ulottuvilla sivutaskutaskuissa, ja kun niitä on vähän enemmän, vetoketjun tilavuuden jatke tarjoaa 3 l ylimääräistä säilytystilaa salamannopeasti.

Pehmustetut olkahihnat on mukautettu naisten ergonomiaan, joten reppu sopii täydellisesti ilman supistuksia.

Mukava Aeroflex 3D -jousitusjärjestelmä tekee naisten Tacora 26 + 3 -laitteesta vakaan ja tarjoaa mukavan takatuulettelun hikeille nousuille.

Tarvittaessa vaellussauvat voidaan kiinnittää pakkaukseen muutamalla helpolla askeleella.

Integroitu sadesuoja ei pidä vain sateita hihnojensa ansiosta, sitä voidaan käyttää myös ostoksillesi tai pyykinpesuun.

VAUDE Green Shape -etiketti tarkoittaa ympäristöystävällisiä, toimivia tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä ja bluesign®-sertifioiduista materiaaleista.
Jos haluat ostaa VAUDE:n parhaita Reput ja matkalaukuttuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! trekkinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten VAUDE:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista ulkoilutuotteistamme, kuten VAUDE Tacora 26+3L Backpack. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota VAUDE Tacora 26+3L Backpack kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet VAUDE Tacora 26+3L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up