`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Tekoa

VAUDE Tekoa

VAUDE Tekoa

VAUDE Tekoa

  • VAUDE Tekoa
  • VAUDE Tekoa
  • VAUDE Tekoa
  • VAUDE Tekoa
  • VAUDE Tekoa

VAUDE Tekoa

Tuotekuvaus VAUDE Tekoa

Rento kiipeily: rento housut, jotka on valmistettu miellyttävästä joustavasta kankaasekoitteesta, jossa on pudotettu taskut ja integroitu vyö. Optimaalinen kiipeilyä ja teknistä kiipeilyä varten, mutta myös kuuma kilpailija, joka tulee olemaan suosikkisi perusleirillä - tai sen jälkeen. Kaksinkertainen kutomakangas on ehdottoman vankka ja ylläpitää sen elastisuutta pitkällä aikavälillä. VAUDE Green Shape -merkki merkitsee kestävistä materiaaleista valmistettuja ympäristöystävällisiä, toiminnallisia tuotteita.

Tuotteen ominaisuudet:

vyötärön säätö

vyölenkit

2 etutaskua

2 takataskua

1 tasku vetoketjulla

nivelet

Tekniset tiedot:

materiaali:

Pääkangas: 95% polyamidia (kierrätetty), 5% elastaania.

Paino: 230 g

Technologies:

Vihreä info:

Pyrimme kaikkien työntekijöiden hyviin työoloihin ja palkkoihin. Olemme Fair Wear Foundationin (FWF) jäsen ja olemme sitoutuneet jatkuvasti parantamaan työoloja kaikissa tuotantolaitoksissamme. Seuraamme näitä olosuhteita säännöllisesti. VAUDE on saavuttanut johtajan aseman, FWF-jäsenyyden korkeimman aseman.

Vihreä muoto:

Green Shape -merkinnällä tarjoamme toimivia, ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista. Ne valmistetaan oikeudenmukaisissa työolosuhteissa koko toimitusketjussa. Merkinnän kriteerit ovat tiukat ja avoimet. Niitä tarkastellaan jatkuvasti ja ne kattavat tuotteen koko elinkaaren suunnittelusta, tuotannosta, hoidosta ja ylläpidosta, korjauksesta ja tuotteen käyttöiän päättymisestä. Lue lisää vihreästä muodosta.

Kierrätetyt materiaalit:

VAUDE käyttää kierrätysmateriaaleja (esim. PET-pulloista) tämän tuotteen valmistuksessa. Tämä säästää jopa 50% energiaa ja hiilidioksidipäästöjä sekä fossiilisia raaka-aineita. Lue lisää kierrätysmateriaaleista.

Eco Finish:

VAUDE-tuotteet, joissa on Eco Finish, on vedeneristetty ympäristöystävällisellä tavalla ilman fluorihiilivetyjä (PFC). PFC: t ovat osa kemiallisten yhdisteiden ryhmää, joita käytetään veden ulkokerroksen vedenpitävyyteen. He ovat joutuneet arvostelemaan siitä, että ne eivät ole biohajoavia, biokertyviä ja myrkyllisiä, ja joiden epäillään olevan haitallisia terveydelle. VAUDE on sitoutunut selkeästi luopumaan PFC-yhdisteistä. Lisätietoja Eco Finishistä.

Venyttää:

Kankaat venyvät kankaassa olevasta spandexistä tai materiaaliin käytetystä neulosta tai kudoksesta. Tämä tarjoaa maksimaalisen liikkumisvapauden.

Normaali istuvuus:

Säännöllinen sovitus: Körper umspielende Passform


Suunnitteletko VAUDE Tekoa:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi trekkinn:n, ulkoilukaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 64.95 $, ainoastaan rajoitetun ajan! trekkinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia VAUDE-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla ulkoilu tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet VAUDE Tekoa

Housujen tyyppi
Vuodenaika
Suositeltava käyttötarkoitus
Ominaisuudet
Pituus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje